Annonse

GARANTERT JULESTEMNING!

//Annonse

God morgen, skjønnheter ♥

I går fartet jeg fra sted til sted, lettere stresset, med håret til alle kanter, og krøllete, feilkneppet skjorte. Den derre feilkneppingen registrerte jeg ikke før litt ut på dagen, men det er vel kanskje litt av sjarmen? Haha! Det koseligste som stod på planen i går var turen innom Julebakeriet, som jeg snakket så vidt om da jeg var i Spania. 

Det er nemlig et helt eget julebakeri på Youngstorget her i Oslo, hvor man kan komme innom for en hyggelig samtale i superkoselige omgivelser, og i tillegg nyte deilige julekaker helt gratis.

Man kan også bake litt sammen med de superskjønne bestemødrene som er her hver eneste dag, og jeg ble rett og slett så lykkelig av å stå sånn å lage julebakst sammen med en vaskeekte bestemor. Lykkelig og stresset, haha. Og veldig konsentrert, som dere ser under her, hehehe. Jeg måtte klemme på henne med det samme jeg ankom Julebakeriet, og akkurat i det øyeblikket merket jeg hvor vanvittig mye jeg savner å ha besteforeldre rundt meg. De herlige gamle gjør noe med julestemningen, og jeg kommer aldri til å glemme hvor magisk det var å bake julekaker sammen med mormor og morfar i barndommen. Max savn!

I går var altså en deilig dag, og jeg anbefaler alle å ta turen innom Julebakeriet nå i helgen for å få litt julestemning. Eller for å få en god klem av en nydelig bestemor! Og folkens? Hun som dere ser på bildene under her, er faktisk den personen som «juksa litt» for Ingrid Espelid i sin tid. Det er kanskje ikke alle som kjenner til Ingrid, men de som er på min alder vet garantert hva jeg snakker om.. Liv Kongsten er altså side kicken til Ingrid Espelid, og er det en frøken som kan mye om julebakst, så er det henne. FOR en dame!

Julebakeriet har siste åpningstid på søndag 13. desember, så ta turen innom før det er for sent! Sjekk ut eventet på Facebook HER for mer info. 

Adresse: Pløens Gate 2

Nå skal jeg få i meg en god frokost, før jeg skal ned på Cubus på Oslo City, og shoppe med vinneren av Cubus-konkurransen fra tidligere i år. Dette blir GØY!

Måtte dere få en nydelig dag, vakre venner.. Jeg er så glad i dere!

SMASK ♥

Annonse