Annonse

GARANTERT LENGE TIL NESTE GANG!

God kveld i stuggu, babes ♥

Stavanger + Dennis = outfit-bilder, haha.. Jeg må jo utnytte det når jeg først har muligheten, så her byr jeg på enda en outfit-post.. Sånn siden det mest sannsynlig blir lenge til neste gang, haha!

Ser dere forresten hva jeg ser under her, som er skikkelig irriterende? HEHE!

Superdigg strikk fra StyleConnection (kommer i desember) // Skjørt fra StyleConnection HER (på nettsiden står det lilla når man velger farge, men fargen er rosa som på bildet) // fannypack og bomberjakke fra TopShop // Strømpebukse fra Pretty Polly // Boots fra Dr. Martens/DNA // Skjerf fra H&M // Solbriller fra Aldo

Hva synes dere forresten om slike innlegg som dette, digger dere egne outfit-poster, eller liker dere best å se antrekk i random innlegg? Alltid kjekt å høre hva dere vil ha mer/mindre av. 

Nå blir det pasta med skremmende mye hvitløk, så da vil jeg bare ønske dere en fantastisk fin tirsdagskveld!

Jeg er veldig glad i dere  ♥

Annonse