Annonse

GARDEROBEFAVORITT

Heia fininger ♥

Denne genseren her har jeg gitt altfor lite oppmerksomhet her på bloggen, så nå tenkte jeg å dedikere et eget innlegg til nettopp denne genseren. Fra StyleConnection, selvfølgelig, hehe.. 

Dette er nemlig verdens diggeste genser. Den er chunky, supersoft, oversized, slækk og så fresh at man rett og slett blir glad, og dette er en av mine favoritt-items fra kolleksjonen min. Jeg er jo så glad i det laidbacke og digge, så da blir det til at jeg lager en del av nettopp denne type produker. Er den ikke fresh? Sølvprintet og den neonrosa stringen i hetten gjør genseren helt rå, og jeg kan ikke få anbefalt denne genseren nok!

LA California Silver Sweat fra StyleConnection HER

You like? Håper dere digger den like mye som meg.. 

Hva står på planen i dag da, darlings? I Oslo skinner solen, så nå skal jeg komme meg ut i fineværet med musikk i ørene og solbriller på nesen. Jeg har et møte klokken 10, og etter det skal jeg søren meg sette meg i en park med en kopp kaffe og bare senke pulsen før jeg fortsetter på ukens hektiske timeplan. Jeg kjenner at jeg har altfor mye å gjøre, og at jeg ikke får gjort alle oppgavene på en god nok måte. Jeg må faktisk begynne å se meg etter en assistent eller en ansatt i en eller annen grad, som kan bidra med både regnskap, mailboks cleen up, og andre ting som hoper seg opp. Det skal jaggu ikke være easy peasy å drive eget AS, haha! Man føler i hvert fall at man lever, og det er jo fint da! Hehehe..

Skravles senere ♥ 

SMASK

 

Annonse