Annonse

GARDEROBEN MIN KAN NÅ BLI DIN!

Yo shoppers!

Noen har fått det med seg allerede, og her kommer litt mer info. Fine Lene Orvik og jeg selger nemlig store deler av garderobene våre på førstkommende søndag, og alle dere fine blogglesere er hjertelig velkommen til å shoppe til dere stuper. 

Jeg kan friste med et hav av freshe og fargerike styles, samt sko og accessories, og jeg er rimelig sikker på at dere kommer til å finne noe som vil falle i smak. Det som er litt ekstra gøy er jo at Lene og jeg har to vidt forskjellige klesstiler, så her kan dere finne alt fra street til litt mer elegant. Hurraaaa!

VIKTIG INFO:

På søndag 19.mai KL. 15:00 braker det altså løs i Hendrix Hair Salong i Abros Gate 2. Salongen ligger rett nedenfor Majorstukrysset mot Frogner Stadion i et gult bygg. Tusen takk til verdens beste Hendrix, som stiller salongen til disposisjon. 

Er ikke dette litt gøy eller? Jeg er så sinnsykt giret, og gleder meg til å se dere. Håper så mange som mulig er keen på å komme for å både shoppe og hilse på oss ♥

Husk også at CASH IS KING!

SMASK

Annonse