Annonse

GARFIELD

Altså..

Det der få-julestemning-og-klamre-seg-fast-i-den-for-resten-av-desember-prosjektet går jo rett til helvete. Mannen min har søren meg vært så fyllesyk i dag, at alt jeg klarte å dra ut av denne dagen var outfitbilder og en lynrask brunch på Café Laundromat. At han faktisk overlevde gjennom den halvannen timen vi hadde utenfor husets fire vegger er jo både utrolig og beundringsverdig, og selvom jeg setter stor pris på fotografhjelp, var det en del av meg i dag som bare ville kvele hele duden. Jeg som hadde DE planene og greier, og ikke pokker om de lot seg gjennomføre. 

Nå sitter vi altså her i cribben.. UTEN juletre, julekos, pepperkakedeig og alt annet som stod på handlelisten, og det gjør meg skikkelig irritert! SAATAAAN altså.. Èn ting er å være syk, liksom.. Da ska man få slippe unna, men å være fyllesyk?? Selvforskyldt og en uakseptabel unnskylding.. SELVOM jeg sikkert hadde ment noe helt annet om det var jeg som var i Dennis’ situasjon, hehe. Jeg får vel bare bite tennene sammen, la irritasjonen fare forbi, være en god kjæreste, og behandle han like pleiende og fint som han alltid gjør med meg når det er jeg som er hungover. 

Outfitbilder ble det i hvert fall, og i dag farget Garfield og jeg lørdagen rosa!

Skjortekjole fra Junkyard // Boots fra Dr. Martens // Denimjakke fra Urban // Strikket cardigan fra TopShop // Skjerf fra Monki // Hello Kitty Ring fra StyleConnection HER // Veske fra H&M // Armbånd fra StyleConnection: Skull Bracelet HER, Feather Bracelet HER, Spike Bracelet HER // Bow Ring fra StyleConnection HER // Strømpebukse fra Urban Outfitters 

Jeg har forresten lagt ut gavekort på nettshoppen nå! YEY, jeg ser jo at flere av dere har etterlyst nettopp dette, så da vet dere hva dere skal kjøpe i julegave til de som er keen på StyleConnection goodies. 

Hva står på planen i kveld, fininger? Roliglørdag eller partylørdag? Dennis og jeg skal jo egentlig ut på date. Bordet ble booket for flere dager siden til klokken ni i kveld, men vi får jo se hvordan formen hans blir utover kvelden. Jeg er i hvert fall sjukt keen på et glass vin, god mat og litt flørting over bordet. Altfor lenge siden sist!!

LOVE YOU GUYS ♥

Annonse