Annonse

GÅRSDAGEN I BILDER

Herregud så herlige dere er – tusen takk for alle tilbakemeldingene på gårsdagens innlegg ♥ Dere gjør meg så glad, og nå er jeg ekstra giret på denne bokutgivelsen! Gleder meg til å høre hva dere synes om den!

I går fartet jeg litt rundt, og hadde kameraet med meg på slep. Noen bilder ble knipset gjennom hele dagen, så her kommer rett og slett hele gårsdagen i bilder.

Arbeidsdagen startet hos Cappelen Damm klokken 09.00, og mens jeg tuslet fra bussen, ble jeg nødt til å stoppe opp ved de fine blomstene på Stortorvet. Dette ble altså en fresh og fargerik start på dagen, som minner meg på at jeg i dag må kjøpe nye, fine blomster til helgen – få ting gir en bedre helgefølese!

Jentene hos Cappelen Damm er helt fantastiske, og her ble vi sittende å skravle og legge planer, i litt over en time. Vi kom bl.a frem til hvor slippfesten skal finne sted, så nå gjelder det bare å få spikret datoen. Her er selvfølgelig alle hjertelig velkommen!

Etter møtet med Cappelen Damm stod et møte med HBO Nordic og Carat for tur. Siden jeg hadde så god tid (til en forandring) brukte jeg lang tid på veien fra Grensen til Vika. Jeg stoppet opp og knipset noen bilder på av sentrumskjernen, og loffet og slækket på veien bortover. Jeg kom frem et kvarter før tiden, og bestemte meg da for å forsikre meg om at jeg hadde gått til riktig adresse. Det hadde jeg selvfølgelig ikke gjort, så da var det bare til å sette tempoet opp til lett jogg, og komme seg til Carat – som har sine kontorer 5 meter unna Cappelen Damm. Altså… Er det mulig??? Haha!

Jeg rakk møtet akkurat, og var der faktisk 1 minutt før tiden. Jeg var så svett og varm da jeg omsider kom meg frem, men heldigvis var det en munter og spøkefull gjeng jeg skulle i møte med. Møterommet hadde fått navn, Las Vegas, som jeg selvfølgelig måtte ta et bilde av. Kanskje det er et tegn? Et tegn på at vi må dra tilbake til Las Vegas om ikke sånn altfor lenge? Haha!

Det er i grunn ikke lange gåturen fra sentrum og hjem til oss, så jeg bestemte meg for å tusle hjemover, siden jeg tross alt var svett allerede og såpass godt i gang, haha. Det er alltid kjekt å gå over Youngstorget – her er det så mye farger og så mye kjekt å se, og hadde det ikke vært for at en tacolunsj ventet på meg hjemme, hadde jeg definitivt kjøpt meg en taco fra 4 Gringos!

Det ble en sen lunsj på oss, og det ble tacorestene fra gårsdagen. Vegansk taco er både lett å lage i tillegg til at det smaker ekstremt godt, så her gikk både tacoskjell og lefser ned på høykant. Kanskje det blir taco i kveld også? Tacooofreeedaaaaag?

Etter lunsj og litt papirarbeid, bestemte vi oss for å suse nedover til Fattighuset med en del splitter nye klær fra StyleConnection. Denne store esken fant jeg lagret i en bod, og det føles jo helt fantastisk at noen som ikke har så mye å rutte med, kan få nye, freshe klær helt gratis – nå som sjappa er lagt ned. Fattighuset trenger forresten alltid påfyll av klær og sko, så hvis dere har noe hjemme dere ikke bruker, kan det være en god idé å levere klærene her i stedet for Fretex ♥

Nyt fredagen så lenge, så sees vi senere i dag ♥

Annonse