GÅRSDAGEN TIME FOR TIME

Yay, jeg er tilbake med et aldri så lite time-for-time-innlegg! Disse har som regel falt i smak hos dere, så nå satser jeg på at en ny runde er like kjekt. Dette var gårsdagen – time for time…

Klokken 06.00: Alarmen ringer, og siden jeg har sovet så latterlig dårlig, har jeg ingen problemer med å komme meg opp av sengen. Etter en varm dusj, tar jeg med meg kaffe og Snusmumrikken inn på badet, og går i gang med å få på både filler og mascara.

Klokken 7.30: Jeg skal være gjest i P3morgen, og er på vei ut døren. Det har snødd. Igjen. Jeg orker bare ikke!!! Hjemmelaget sjokoladekake blir selvfølgelig med til den fine gjengen jeg skal møte, og jeg setter kursen mot Marienlyst.

Klokken 9.00: Glad og fornøyd etter en supertrivelig morgenstund med Markus, Silje og Ronny. Fikk dere med dere innslaget på radioen? Hvis ikke kan dere høre det her. I dag snakket vi om løst og fast, graviditeten, eksponering av barn på nett, og så avsluttet Silje med noen altfor personlige spørsmål, haha.

Klokken 09.30: Jeg suser videre, og har nå kommet meg til VG-huset. Vegard Harm skal nemlig snoke litt i mobilen min, så nå gjenstår det å se om han finner noe juicy innhold eller ikke, haha. Hadde han bare fått tatt en titt i telefonen min fra 2011, HE HE! Da hadde det nok vært litt mer craziness enn nå i 2019, lol.

Klokken 11.00: Jeg er tilbake på NRK – denne gangen i TV-avdelingen, hvor jeg skal møte en journalist som lager en oppfølgersak rundt Barbie. Jeg gjorde et lite radiointervju for et par uker siden, og nå blir det også et lite innslag på TV. Barbie har som dere vet fått mye tyn, og jeg mener vi ikke kan skylde kroppspresset på henne. Så… Ufortjent mye tyn, spør du meg!

Klokken 12.30: Jeg er hjemme igjen for en liten time out, og litt mer sjokoladekake, hehe. Jeg går gjennom mailboksen før jeg slukner på såffan. Det var visst litt tidlig på’an i dag, og jeg tar meg en lur som varer en halvannen time – digg!

Klokken 17.00: Jeg har fått jobbet mer med mailboksen og fått ut et blogginnlegg. Nå er det på tide å gå i gang med dagens middag, så nå svinger jeg meg på kjøkkenet og disker opp med et digg måltid. Akkurat nå er mini i magen så sjukt aktiv – han sparker så mye at det er på grensen til ubehagelig, haha.

Klokken 19.30: Vi har kommet oss til Slependen. Vi skal nemlig på Elkjøp, innom KID for å kjøpe babydyne, og så skal vi faktisk ta en liten svipptur innom IKEA, hehe. Dennis er så medgjørlig for tiden, og blir med uten å klage. 10 poeng! Vi er supereffektive, og ute av IKEA in no time. Dette må være ny rekord!

Klokken 21.00: Vi har vært innom posten for å hente pakke, og i den var bl.a bilstol til mini, bleiebøtte og en nydelig uro som skal henge over sprinkelsengen. Jeg får på plass det siste på barnerommet, og nå begynner det virkelig å ligne på noe. Det er ikke mye som gjenstår, og dette rommet er definitivt det koseligste rommet i hele cribben. Gleder meg til å vise dere!

Jeg holder på i en time før jeg setter meg ned i såffan for å se litt fotball med Dennis. Og det er kun fordi det er bittelitt spennende med Manchester United om dagen! Jeg disker opp med jordbær og druer toppet med vegansk følte med sukker, før vi kryper til køys i halv tolv-draget. Onsdagen ble definitivt ganske innholdsrik, med mye spennende på agendaen!

Dagen i dag er litt roligere enn gårsdagen, noe som er ganske så alright. Det er fortsatt mye rydding som gjenstår oppe i 2. etasje, og det skal vi gå i gang med nå. Ryddeånden banket nettopp på døren, og jeg er KLAR!

Håper dere får en kanonfin dag, skjønne venner ♥