Annonse

GAVEKORT FRA MEG TIL DEG

Hei igjen.

Dere har sikkert lagt merke til det, men jeg har funnet en ny favoritt nettside med navn Boozt.no. Jeg digger den, det er masse bra utvalg og fine priser, og her finner jeg som regel alltid det jeg leter etter. Det kan dere også gjøre, for jeg gir nemlig i samarbeid met nettopp Boozt, ut et gavekort på 500,- til en av dere deilige lesere. Er ikke det litt kjekt da? Jeg blir jo så innmari glad, når jeg kan glede dere,  og blir jo helt i ekstase hver gang jeg kjører konkurranser og diverse på bloggen. Juubiiii. 

Alt dere trenger å gjøre, er å finne ditt favoritt produkt på Boozt.no, skrive navnet på produktet her i kommentarfeltet på bloggen, og så velger jeg en heldig vinner på torsdag klokken 12:00. 

Under her, ser dere et lite uttdrag av mine favoritt styles som finnes inne på Boozt.no, akkurat nå. Yummy!

Noen andre som er bittelitt stoka eller? 

Løøøøv

Annonse