Annonse

GB DEEP TREATMENT

Hei igjen fininger…

Jeg får mange komplimenter for håret mitt, noe som er utolig hyggelig, og flere lurer på hva jeg gjør for å få det fint. Jeg har jo en tendens til å bruke denne billig shampoen fra butikken men i det siste har jeg testet ut en helt super hårkur. Tenkte derfor at jeg ville tipse dere om nettopp denne hårkuren fra GB by Gun-Britt som kan fåes kjøpt hos Makestyle. GB by Gun-Britt Deep Treatment er unik da den motvirker tørt hår og etterlater det sundt, mykt og næringsfullt. Kuren er helt uten parabener, en ren og nydelig duft, og i tillegg ser den fresh ut! Ikke dårlig når gode produkter også kan ta seg fint ut på badet. Den er velegnet til alle hårtyper, og virkelig en kur jeg kan anbefale på det varmeste. Kuren får du kjøpt HER!

 

Frem til søndag har alle mine fantastiske lesere mulighet til å kjøpe både denne kuren og andre deilige hårprodukter fra GB by Gun-Britt, til 25% rabatt. Check it out HER!

 

RABATTKODE: SOMMER2012

 

 

Happy shopping, sweethearts… Sees i Bergen!

//Reklamebasert innlegg


Annonse