Annonse

GENIALT FOR OSS KVINNER!

//Annonse

God morgen herfra, lovelies 

Her er klokken litt over seks på morgenkvisten, og vi kan trygt si at tidsforskjellen føkker litt med oss. Det er jo egentlig fint å være tidlig oppe, for å få ekstra mye ut av dagen, men jeg regner med at vi er helt skutt i nitiden i kveld, haha.

Som dere vet, har jeg gjort en del festlige samarbeid med Libresse gjennom månedene som har gått, og nå har jeg gleden av å presentere en aldri så liten nyhet. Alt som gjør det å ha mensen til en litt hyggeligere opplevelse, er jo noe å rope hurra for, og Libresse kommer stadig med nyheter som er midt i blinken for oss jenter.

Hvor kjedelig er det ikke om du skal bytte tampong eller bind, på et offentlig toalett f.eks., og det ikke finnes en søppelbøtte på det toalettet du befinner deg på? Er det ikke kjipt? Slike situasjoner er ikke noe alright, og jeg glemmer aldri da jeg i full panikk hos mine eks-svigers, måtte pakke tampongen min inn i en haug av toalettpapir, for så å ta den med meg videre. Det var ikke søppelspann på toalettet, og tror dere søren meg ikke at jeg glemte hele opplegget på vasken!?!? Pokker!! Når du kommer på dette noen dager etterpå, føler du deg ikke noe spesielt høy i hatten, og samme feilen har jeg gjort med både truseinnlegg og bind også – og da snakker vi på offentlige toalett, haha. NOT cool!

Mer om dette i den lille snutten under her, og jada.. Det er lov å le, haha!  

HURRA for Roll, Press, Go! Genialt, sant? 

Heretter skal jeg i hvert fall alltid ha med meg noen sånne i vesken, bare sånn at jeg alltid har en backup! 

Nå venter vi på en massiv frokost, og skal etter hvert komme oss ut i solen, som enda ikke har stått opp, haha. Herlighet så mange bilder jeg skal ta i dag, og jeg gleder meg sånn til å gi både bloggen og dere inspirerende påfyll  

Veldig glad i dere, skjønningene mine! Dere betyr ALT!

SMASK

Annonse