Annonse

GET SHIT DONE!

Happy lørdag, deilige dere ♥

Jeg sitter her og hygger med frokost og 80′ music på full guffe, mens jeg gjør det helt vesentlige for at jeg skal få gjort noe som helst, nemlig å skrive lister, haha! Jeg får aldri gjort en damn shit om jeg ikke har to do-lister foran meg, og når det er så mye som skal gjøres før avreise på tirsdag, er slike lister helt nødvendig. 

Det er utrolig hvor vanskelig det er å holde styr på alle oppgaver, om de ikke noteres ned på et papir, og nå gjenstår det å jobbe seg gjennom absolutt alle punkter før tirsdag. 

Jeg tenkte å dele delle listen med dere, sånn at jeg setter et ekstra press på meg selv, haha. Nå er det ikke bare jeg som vet hva som må gjøres, og dere får herved muligheten til å mase på meg, og minne meg på at jeg må huske ditt og datt, haha. Heldigvis er det et par punkter på listen som kan utsettes til jeg er tilbake fra Hellas, men jo mer jeg får gjort i løpet av de neste dagene, dess bedre!

Here we go!

♥ Kjøpe 100 par ullsokker på XXL som skal med til Lesvos
♥ Hente pakker på posten
♥ Redigere YouTube-Søndagsvideo som skal publiseres i morgen
♥ 24 timer i Bergen i forbindelse med en 30-års feiring
♥ Rydde i boden
♥ Vaske klær
♥ Skifte på sengen
♥ Støvsuge/vaske/tørke støv
♥ Pakke hagemøblene inn i presenning
♥ Gå gjennom og svare på ALLE mails, samt rydde mailboksen
♥ Kjøpe noen gode sko som skal bli med på tur
♥ Hente stor bag hos Christian, samt GoPro-kamera
♥ Betale ALLE regninger
♥ Levere ny kolleksjon til foto, samt spikre dato for fotoshoot
♥ Kjøpe fresh veggmaling til kontor/walk-in (den gule ble litt for gul, haha) 
♥ Finne alt av ladere til diverse kameraer, og lade opp alle batterier
♥ Levere minnebrikke med opptak til TV2/Bloggerne
♥ Spille inn en ny YouTube-Søndag til søndagen hvor jeg er bortreist
♥ Kjøpe inn mat til Fokus
♥ Pakke til Bergen
♥ Pakke til Lesvos
♥ Middagsbesøk hos mamma og Jon i morgen
♥ Levere regnskap til regnskapsfører
♥ Hente posten

Pheew…

Det ble en del punkter det… Nå ble jeg litt svett i luggen, kjenner jeg, haha! Da er det bare én ting å gjøre, og det er å sette inn 6. giret. Wish me luck!

Nyyyyt lørdagen, deilige venner ♥ Dere betyr hele verden for meg!

Annonse