Annonse

GET THE FESTIVAL LOOK – PART.1

Sommertid er festivaltid, og det er flere som ønsker tips til hva man kan ta på seg… Jeg skal vise dere litt forskjellige alternativer som jeg mener passer perfekt for anledningen og her kommer Del 1. Jeg sverger til støvler, denim og masse accessories… Gjerne en hatt og lag på lag. Jeg synes også det er fresht å tilføre litt farger for å få en leken look, og her er gode og rimelige alternativer hvis man ønsker farger på klærene fremfor farger på tilbehøret. Alle disse stylesene kan fint kombineres sammen. Bruk gjerne en rocka t-shirt til et søtt skjørt for en rå look, tilfør en denimvest og masse armbånd, og du er klar for festivalnatten!

Del 2. kommer i morgen, og jeg skal prøve å lage noen forslag som passer til mange forskjellige personligheter og stiler. Hehe!

Ønsker mine vakre lesere en fortsatt strålende onsdag…

Dere er verdifull!

Annonse