GET THE FESTIVAL LOOK – PART.2

Sweethearts!

Da var det på tide med tips til festival outfits, del 2. Denne sammensetningen er nok min soleklare favoritt, da jeg elsker fargerike styles og neon farger. Jeg er jo også en tilhenger av denim, og det er svært sjelden jeg ikke tilfører denim i antrekkene mine.

Festivaltid er happytime, og da synes jeg det er gøy å leke seg med sterke farger, og da spesielt fargerikt tilbehør. Masse armbånd er et must, og dette finner dere både på H&M, BikBok og også på eBay. Sistnevnte er et mekka for friendship bracelets og armcandy generelt, så her bør dere absolutt ta turen innom. Søk på friendship bracelets i søkefeltet, og vips, så dukker det opp mange gode alternativer. En sikker festival-vinner i mine øyne, er sort shorts, neonfarget topp, denimvest, Converse, og masse armbånd i freshe farger.

Del 3 kommer i morgen, og ønsker dere i mellomtiden en strålende torsdagskveld!

You Rock!