GET THE LOOK

God kveld i stuggu ♥

Nå har jeg fått såpass mange spørsmål omkring bølgene i håret som jeg har sverget til i det siste, så da er det vel jaggu på tide å komme med en aldri så liten anbefaling!

Flere av dere har lurt på hvilket redskap jeg bruker for å få nettopp slike bølger i håret, og det er DENNE fantastiske bølgetangen fra Makestyle som gjelder. Den gjør jobben kjapt, og bølgene sitter i håret i en evighet, noe som er ekstra stas. Ingen ting er jo mer irriterende enn krøller eller bølger som forsvinner etter tyve minutter…

Nå hopper jeg til køys… I morgen skal jeg grytidlig opp for å suse av sted til Lillehammer for å begynne på- og forhåpentligvis bli ferdig med mitt nye tatoveringsprosjekt. Hurrraaaaa! Gleder meg til å vise dere. 

Nattinatt når dere kommer så langt. Sov godt og drøm søtt, fininger ♥

Suss og Klem