Annonse

GET THE UPDATES

Heisann hoppsann ♥

Det er igjen på tide å slenge ut et lite innlegg om hvor dere bør følge meg, for å få med dere de viktigste oppdateringene, and here we go… Jeg blir kjempeglad hvis dere følger meg på følgende plattformer. 

Bloglovin – Følger du meg her, vil du få en mail når nye innlegg er lagt ut på bloggen. 

Instagram – Instagram er jo LIVET for de aller fleste av oss, og her legges ut inspirerende og fargerike bilder som dere kan kose dere med.

Facebook – På Facebooksiden min deles blogginnlegg, men her kjører jeg til tider i gang egne facebook-konkurranser, og vinnerne av de ulike konkurransene jeg har på bloggen annonseres også her. Her gjelder det altså å følge med. 

Blogglisten – Blogglisten fungerer nesten som Bloglovin, og følger du meg her får du også beskjed når nye innlegg er publisert. 

  
Har dere en fin tirsdag så langt da, vakre lesere?

SMASK  

Annonse