Annonse

GETTING READY!

Aloohaaaa, rockstars ♥

Her i huset er det full rulle i dag, med både allsang, fuglekvitring (vi har jo Barney på besøk, hihi), lakking av negler og styling av antrekk og hår, haha. Det er jo duket for Gullsnutten i dag, som by the way sendes direkte på NRK3 i kveld, og nå nærmer vi oss klare for å møte Splay-gjengen på et hotell i Oslo sentrum. Før vi går tenkte jeg bare å dele noen veldig tilfeldige bilder av det vi kan kalle en formiddagsstund hos familien Gjelsvik-Thorsen, haha, og som dere ser er vi godt i gang med dagens første øl. Friske blomster fargelegger cribben akkompagnert av røde lepper og rosa negler, og nå er det bare til å krysse fingrene for en evt. seier. Det hadde jo vært sjukt kult å vinne, juuuhuuu ♥

Noe mer enn dette har jeg dessverre ikke å tilføye akkurat nå, men jeg lover å ta masse bilder i kveld, sånn at jeg kan dele et realt bildedryss med dere i morgen, hurra!

Og folkens? I morgen er det altså duket for TIDENES garderobesalg i butikken min på Løkka. Både Dennis og jeg selger en haug av freshe klær, og vet dere hva? Jeg bjuder på goodiebags til de første 30 som dukker opp, yay! Er ikke det litt kult da?

LOVE YA’LL ♥ Ønsk oss lykke til da, fininger….

Annonse