Annonse

GIFT CARD FOR YOU

Hallaien fra Bergen ♥

Vi er godt plassert i hotellsengen før en middagsavtale med mine herlige venner litt senere i kveld, men før vi går ut og spiser tenker jeg at det er på tide å komme med en konkurranse. Det er altfor lenge siden sist, er dere ikke enig? Konkurranser er jo SÅ gøy, i hvert fall siden jeg nå kjører en konkurranse hvor premien er gavekort fra egen nettbutikk. Wæææ!

Det er jo helg for pokker, og det feirer vi med gladnyheten om at tre av dere nå kan stikke av med hvert sitt gavekort fra StyleConnection til en verdi av 2500 kroner, og for å bli med i trekningen gjelder det å gjøre følgende:

♥ Følge StyleConnection på Instagram HER
♥ Like StyleConnectin på Facebook HER
♥ Lik dette innlegget og sleng igjen et livstegn i kommentarfeltet

Var dette en hyggelig fredagsnyhet? 

Håper dere er like giret som meg, noe jeg tror er vanskelig. Jeg hopper opp og ned av glede, for dette er faktisk skikkelig stort og skikkelig stas. JUUUHUUUU! Vinneren kåres allerede på mandag, så nå gjelder det å svinge seg rundt..

Måtte dere få en helsikens deilig kveld, deilge venner. Dere betyr ALT!

LØØV ♥ 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

Annonse