Annonse

GIRET, GLAD OG BITTELITT NERVØS

Det er vanskelig å beskrive følelsen i kroppen akkurat nå – mest på grunn av at jeg ikke har noen følelse i kroppen, haha. Eller… Jeg har så vondt. Overalt! Samtidig som jeg nesten ikke føler føttene mine. Så ja, det er vanskelig å beskrive hvordan vi har det, hah!

Jeg må jo bare le litt av hele opplegget… Man skulle jo tro at vi var en gjeng topptrente idrettsutøvere som la ut på fjelltur i går, sånn med tanke på at vi faktisk valgte å legge ut på en – hold fast – 12 timers langt tur. Er vi topptrente idrettsutøvere, kanskje? Nei! Ikke i nærheten en gang. Morten og Caspar er i hvert fall i god form, men Dennis og meg? Lol! Vi er i pinlig dårlig form, men derfor sitter jeg også igjen med en mestringsfølelse jeg aldri før har kjent på!

Bare i går la vi bak oss 3 mil, 45.474 skritt og et halvt døgn i røffe Jotunheimen. Nevnte jeg at vi hadde ca. 16 kg på ryggen i tillegg? Jeg skjønner fortsatt ikke at vi faktisk klarte å komme oss ned fra fjellet, men nå sitter jeg her i sofaen på Løkka, så ned har jeg jo kommet meg, haha. Jeg skal gi dere en skikkelig oppsummering og en god beskrivelse av oppholdet i vår vakre nasjonalpark, men aller først vil jeg bare dele noen av de første bildene som ble tatt, like før vi la ut på den lange, vakre ferden.

Det føles som en evighet siden vi satt på bryggen i Gjendesheim… Vi var ute i god tid, og startet eventyret med en nydelig vegan burger og praktfull utsikt, før båten tok oss inn til Gjendebu. Jeg var så glad og giret – og bittelitt nervøs. Jeg visste jo ikke hva som ventet meg, eller om jeg ville være i stand til å gjennomføre etappene! Bare båtturen i seg selv var spektakulær, så det er bare til å glede seg til resten av bildene jeg snart skal dele med dere!

Dette landet vårt, folkens! WOW! Det finnes ikke noe vakrere i hele verden ♥

Sånn som dette har dere aldri sett oss før! Sjekk den duoen da!? Med ryggsekk og greier!

En av de beste veganburgerne jeg har smakt! Verdt å teste ut om du er på bryggen i Gjendesheim!

Fineste Morten og Caspar ♥

Gjendesheim!

Altså ♥ Vannet var like turkist som på Formentera/Ibiza – så ubeskrivelig vakkert!

Giret gjeng klar for tur!

On our way!

Pakket og klar for en opplevelse utenom det vanlige!

Starten på eventyret!

Fine mannen min ♥

Fremme på Gjendebu!

Gladlaks klar for tur ♥

Sjarm!

En av de første vi hilste på da vi ankom Gjendebu, hihi ♥

#gjengenallianse ♥ Sjukt sliten men sjukt happy!

Vi er som sagt helt ødelagt, og ligger nå som to slakt i hvert vårt hjørne av såffan. Snart blir det middag og Fritt Vilt 2. Vi må jo faktisk se den å nytt, siden vi tross alt har bodd en natt på Leirvassbu. Wæææ!

Har dere en fin kveld, skjønne venner?

Annonse