Annonse

GIRL TALK: MENSEN

//Annonse

En riktig god tirsdag, rockeboller ♥

Jeg ble brått vekket av at mensen kom på besøk i natt, og det er jo aldri noe kult når du er langt inni drømmeland, og egentlig ikke skjønner hva som foregår, haha. Dere vet følelsen, ikke sant? Av at noe renner, uten å renne, liksom? Sånn føltes det i hvert fall, og deretter ble jeg liggende krøllet sammen i en ball grunnet menssmerter. Jeg får så vondt de to første dagene, og ekstra vondt da jeg har en ganske stor muskelknute i livmoren, men det er en heeelt annen historie – nå skal vi nemlig snakke litt om et av mine favoritt-temaer, nemlig mensen og girly produkter.

Egentlig kom mensen på et skikkelig beleilig tidspunkt denne gangen – sånn siden jeg nettopp hentet en pakke med tamponger på posten, som Libresse hadde sendt meg i forbindelse med et samarbeid jeg har sett frem til lenge. (Dog ikke så beleilig likevel, sånn siden Dennis akkurat har kommer hjem, hø hø – men det er jo en helt annen historie ?)

Libresse har nemlig kommet med noen splitter nye tamponger, og de skal vi snart snakke mer om – jeg har jo søren meg dønn kontroll på alt av produkter fra Libresse, haha. Det et jo søren meg ikke en tampong eller et bind/truseinnlegg jeg ikke har testet, og nå vet jeg med 100% sikkerhet hvilke produkter som passer best for meg.

Jeg er jo som dere vet veldig glad i truseinnleggene, men også tampongene fra Libresse har vært favoritt hos meg i lang tid. Andre merker har en tendens til å loe, og det er jo ikke så kult å stappe en loende (er det et ord, forresten) tampong opp i høna. Tampongene fra Libresse, derimot, er liksom så faste og fine, og så er innpakningen fargerik og fresh – I like it!

Det som nå er nytt og faktisk ganske så revolusjonerende, er at tampongene nå kommer med ultra slim design, som rett og slett gjør det enda mer behagelig å både føre inn tampongen, og å gå med den. Jeg blør veldig mye når jeg har mensen… Eller, hele min mensen-uke er ganske rar. Det begynner med en foss som ikke gir seg før på dag tre. På dag tre stopper alt opp i ca. to dager, før blødningen trapper opp igjen på dag fire, og roer seg på dag seks. På dag syv er det hele over, men jeg går altså i hele syv dager med alt fra kraftig til ikke-eksisterende blødning… Og det som er litt utfordrende når man har så uforutsigbar mengde mens som meg, er at det gjerne må flere typer beskyttelse til, for å dekke behovet gjennom hele perioden.

Jeg kan f.eks. ikke bruke de rosa tampongene i alle syv dagene – da tørker jeg jo ut på dag tre, haha, og det er ingenting i verden som er kjipere og mer ubehagelig, enn å dra ut en tørr og kritthvit tampong. Det gjør rett og slett vondt, og man føler seg like tørr som sahara. Det er jo nemlig mengde mens som avgjør hvilke størrelse på tampongen man skal velge – ikke hva man tror man får plass til oppi der.

Jeg tror nok at mange yngre eller små jenter tenker at de må bruke de minste tampongene, men det er ikke slik man avgjør størrelse. Noen blør masse, andre blør lite, så velg tampong ut i fra mengde. Jeg starter vanligvis med de rosa, deretter går jeg rett over i truseinnlegg som er nok beskyttelse på dag tre, før jeg kliner til med den mellomste størrelsen i sluttfasen.

Denne tiden er nå over, for nå har jaggu Libresse designet en ny tampong som er mye smalere, uten at det går utover oppsugningsevne. HALLELUJA og hurra! Er ikke dette helt fantastisk? Nå kan jeg faktisk bruke rosa tamponger både i starten og i slutten av perioden, uten å ta knekken på fuktigheten i skjeden, og det er noe jeg synes er helt topp. Det blir litt ferre esker å holde styr på, og litt mindre mas. I love it ♥

Hvordan er det med dere, forresten? Blør dere mye eller lite? Uregelmessig, eller regelmessig?

En annen hyggelig ting jeg vil dele med dere i dag, er at to esker med tamponger kan bety festivalpass til Øya, og det som er så fett, er at hele 15 festivalpass skal deles ut, og det kåres en vinner hver uke. Du blir med i trekningen ved å:

1. Kjøpe 2 pakker tamponger fra Libresse
2. Send ordet «festival» samt bilde av kvitteringen til telefonnummer 2030

Så enkelt er det altså å bli med i trekningen, og det er jo bare skikkelig gøy. Festivalsommeren er like rundt svingen, og jeg gleder meg sååå. Og dere? Ikke glem å ha tamponger med dere på festivaler i sommer. Om det ikke er du som har behov for dem, blir du en heltinne om en av venninnene dine, eller en fremmed jente i dokø plutselig får mensen ♥ En tampong kan faktisk fort bli en ice breaker, og til og med være inngangen til et nytt vennskap, hihi. Og hvor kjekt er det ikke å se tilbake på starten av vennskapet til, la oss kalle henne Linn, og tenke at dere møttes i dokø på festival, og at en tampong skulle føre dere sammen, wiiihiii. Max kos!

Apropos tampong… På tide å skifte, så da vil jeg bare ønske dere en glitrende dag så lenge, så sees vi igjen om litt. Digger dere!

Annonse