Annonse

GIRL TALK: UTFLOD

//Annonse

Er det én ting Dennis mobber meg litt for, så er det min truseinnlegg-avhengighet, haha. Jeg bruker nemlig truseinnlegg hver eneste dag, og Dennis synes dette er litt merkelig. Hva skal jeg med truseinnlegg, liksom?

Det som mange menn ikke vet, men som er så fantastisk med dette flotte underlivet vårt, er at skjeden er selvrensende, og at utflod er et resultat av denne prosessen. Noen synes kanskje det er både ubehagelig og flaut og snakke om utflod (som by the way er et unødvendig ulekkert ord, haha.. Utflod, liksom).

Jeg vet at enkelte av mine lesere faktisk skammer seg over å oppleve flekker i trusen, og derfor er det viktig at vi snakker om hvor vanlig det er, og at utflod faktisk er et sunnhetstegn. Har du utflod, betyr det at alt fungerer som det skal, og det er jo noe å rope hurra for, er det ikke vel? Noen opplever mer utflod enn andre, og det som er så alright, er at det er noe som heter truseinnlegg, som gjør utflod til noe man ikke trenger å tenke over.

Les mer om utflod her!

Som jeg skriver innledningsvis, så er jeg avhengig av truseinnlegg. Jeg føler meg så mye freshere og mer «beskyttet» med et lite innlegg i trusen, og nå kommer de jo i så mange ulike fasonger og størrelser, som gjør at de passer i hvilken som helst truse. Hvor chill er det vel ikke å vite at man har et tynt lag med beskyttelse, hvis man f.eks. nærmer seg second base med daten!? Og man raskt kan fjerne truseinnlegget når man fresher seg litt på toalettet, og deretter kan kaste trusen foran den utkårede, uten bekymringer for at den sorte trusen ikke er helt sort likevel? Truseinnlegg er gull, og jeg har alltid vært storforbruker, bare sånn for å føle meg fresh og ekstra safe.

Og vet dere hva som også gjør truseinnlegg til en ekstra god venn? At du kan bruke dem for å forhindre camel toe i enkelte jeans, shortser og bukser – YAY! Min favorittjeans går litt for mye oppi greiene, men med 2 stk. av Libresse Multistyle Normal, f.eks. blir det ikke noe camel toe, og langt mer behagelig.

Jeg har opp igjennom årene testet alt av trusinnlegg fra Libresse, men har denne uken gått skikkelig inn for å finne ut hvilken av dem jeg liker aller best. På fire dager har jeg testet fire ulike innlegg, nemlig

1. Libresse, Multistyle Normal (mørkerosa, stor pakke): Absorberende kjerne og vinger på siden for å tilpasse seg alle typer undertøy.

2. Libresse, So slim (grønn pakke): Tynn nok for å bruke til alt.

3. Libresse, String (rosa liten V-formet pakke): For stringtruser, tynn og pustende.

4. Libresse, Normal (rosa pakke): Tilbasset for V-sonen – daglig beskyttelse.

Jeg liker alle disse truseinnleggene, men da jeg bruker svært sjelden stringtruser, havner string-varianten på en sisteplass. Libresse, So slim føler jeg nesten blir i tynneste laget, og synes derfor at Libresse Normal og Libresse Multistyle Normal, gir best beskyttelse. Multistyle Normal har en ekstra absorberende kjerne som er toppers i dagene før og etter mensen, og så er Libresse Normal et truseinnlegg som er perfekt til daglig bruk.

Så… For å rangere hvor favoritten er listet opp øverst, vil listen se slik ut:

Libresse Normal
Libresse Multistyle Normal
Libresse So Slim
Libresse String

Det som også er fint å legge til, er at truseinnleggene fra Libresse er like luftige som bomullstruser, og at de ikke inneholder parfyme – dette setter underlivet stor pris på ♥

På tross av at vi forsov oss i dag, har vi kommet godt i gang med en ny uke. Vi er vel alle enige i at forrige uke var en skikkelig drittuke, men nå kan det se ut til at vi har klart å komme oss over den verste kneiken. Nå må vi bare se fremover, og sette pris på den tiden vi faktisk fikk med verdens fineste vofs.

Måtte dere få en knallbra start på uken, fininger. You rock my world!

Annonse