Annonse

GIRLS 1ST

Hello ladies ♥

Jeg vil bare tipse dere skjønne jenter om en litt genial nettside, spesielt laget for oss jenter, som kanskje har noen spørsmål vi så gjerne skulle fått svar på. 

Flere av dere har spørsmål omkring sex, første kyss, mensen, kjærlighet, første forhold o.l, og i Libresse sitt forum; Girls 1st, har dere mulighet til å anonymt stille alle de spørsmålene dere ønsker et realt svar på. Her kan enten eksperter svare deg, eller kanksje andre medlemmer som er mer erfaren, og det er dette jeg digger med denne siden. At det rett og slett finnes en plattform hvor undrende jenter kan finne svar på det de lurer på. 

Selv føler jeg meg rimelig sikker på det aller meste, noe som selvfølgelig har noe med alderen å gjøre, men mange av dere er unge og lovende og søker informasjon. 

Personlig har jeg skikkelig sansen for Firstipedia, som handler om alle første ganger. Klikk dere inn HER for å finne ut mer, og for å få svar på det dere måtte ha å lure på. Dette er virkelig en genial tjeneste til alle dere nydelige snupper, og jeg anbefaler alle å ta en titt. 

Har dere ellers hatt en ok mandag? Det er jo denne dagen vi ikke er så innmari fan av, men på den positive siden er det faktisk bare fire dager til helg, og fire dager går fort. Juuubiiii!

Klem i fleng ♥

Annonse