GIRLS NIGHT

Kvelden i går var helt perfekt! En lørdagskveld med de herlige jentene mine, og verdens beste tapas. Vi kunne seriøst åpnet en restaurant, hah – bra var faktisk maten vi laget i går. Dere så kanskje bilder av maten på Snapchat? Dette var tapas tatt til et helt nytt nivå, og det ble servert alt fra aspargesbønner i sitronolje, patatas bravas, mangosalat, guacamole og pico de gallo, til jordbær med sjokoladetrekk, dadler med diverse fyll, focaccia, aioli, bakte cherrytomater, cevrékuler, hjemmelaget nachochips, og en nydelig salat med granateple og valnøtter. Foruten om det bittelille innslaget av ost, var faktisk hele tapasbordet 100% vegansk – det er med andre ord ingen tvil om at vegansk tapas kan være lekkert, inspirerende, og latterlig digg. Jeg får vann i munnen av å tanken – naaaam!

Det aller beste var jentene rundt bordet – de fine jentene mine som jeg er så vanvittig glad i. Vi har som mål å bli flinkere til å sette av tid til slike kvelder som dette her, og jeg tror vi alle sammen gleder oss til neste gang. God vin i glasset, Pay’s superdigge sangria, gode samtaler, og noen solide latterkramper – det blir ikke bedre, og for Pay, Mia og meg, endte kvelden opp på ett av byens dansegulv. Jeg var faktisk ikke i seng før klokken halv fem i dag morges, så det er jo en god indikasjon på at vi koste oss glugg ihjel! For en kveld!

 

I morgen publiserer jeg et eget tapas-innlegg med et par oppskrifter, så det er bare til å glede seg. Nyt søndagen så lenge – måtte den behandle dere bra! Jeg ligger på sofaen hos mamma, og nyter en slapp siste dag i uken sammen med henne! Godt å få litt tid sammen før vi stikker på ferie til Mexico, wuuuhuuu!

Sees senere ♥