Annonse

GIRLS NIGHT OUT

HJELP!

Det er faktisk alt vi kan si i dag, for kvelden i går ble jo tatt til et helt nytt nivå. Det begynte jo rimelig stille og rolig på hotellet, vi oppførte oss noen lunde greit, men så sa det pang. På et tidspunk var vi så usjarmerende, og angsten i dag er uutholdelig. Selvom det egentlig ikke eksisterer et ord som heter angst i min verden, så våknet vi alle opp i dag, og bare… «hva faen skjedde i går?», og i tillegg til ut på byen, dro vi selvfølgelig i gang et aldri så lite nachspiel, og det merkes virkelig i dag. Note to self; Å legge seg på stigende rus, og glasset du setter fra deg på nattbordet inneholder bobler, contra vann, ja da er det på tide å takke for seg.

De usjarmerende bildene fra etter klokken elleve og utover, forblir i arkivet… Jeg kan rett og slett ikke utsette dere for et slikt syn, men her er ihvertfall et lite utdrag fra kvelden, mens vi fortsatt var relativt oppegående… 

Beklager til alle i Trondheim som desverre ble vitne til oss i går. Vi kommer ikke tilbake på en stund, og det LOVER vi!

Peace out ♥

Annonse