Annonse

GIRLS NIGHT OUT

Hello, hangover. Velkommen skal du pokker meg være!

FOR en kveld, og omsider klarte jeg å forevige kvelden ved hjelp av mitt nye kamera som var daten min i går, i tillegg til disse fine damene. Guri land som vi koste oss, og kvelden begynte på Olivia hvor vi spiste fantastisk italiensk pizza akkompagnert med frisk hvitvin, og etter middagen dro vi videre for å danse.

Vi endte opp på et sted hvor de hadde sluppet inn altfor mange mennesker, og da skal jeg love dere at det klikket i vinkel for Gjelsviken, da vi etter å ha stått i garderobekø i nesten en halvtime, plutselig fikk beskjed om at de ikke hadde mer plass. Dette var på toppen av det hele etter at jeg allerede hadde snakket med garderobedamene, og fått bekreftet at vi skulle få henge fra oss, så sinte Kristin fikset biffen ved hjelp av å hylskrike og engasjere hele køen. Angst!! Det der kan ikke ha vært spesielt sjarmerende, og vi kan vel heller ikke si at dance movesene var noe særlig sjarmerende de heller, for jeg skal si dere én ting…

Når Funky Town blir spilt på full guffe, er det faktisk umulig å kontrollere seg, og i går da den låten kom på var mine armer og bein all over the place…. Bare hør på denne sangen som jeg har lagt inn i bunnen av innlegget, og så prøver dere å forestille dere en drita full bergenser i god gang på dansegulvet. Hjelpes for en kveld!

Ellers sitter vi som slakt i sofaen aka feltsengen (kommer jeg noen sinne til å få meg en skikkelig sofa???) og har akkurat spist en deilig breakfast by Betty. Satan den damen kan lage mat, så nå er jeg stappmett og litt finere i formen etter eggerøre, bacon, tomatbønner, og gresk yoghurt med musli, honning og blåbær. Mmmmmm. Deilig start på dagen på tross av at vi er noe redusert. Heheheheh!

Hva gjorde dere på i går da, fininger? Har dere noen juicy stories å dele med meg?

SMASK ♥

Annonse