Annonse

GIRLS NIGHT OUT

Åh! Kvelden i går var så magisk! I dag svever jeg i grunn bare på en sky av lykke, og det på tross av at jeg er skikkelig uggen. At dagen derpå blir verre jo eldre man blir, er det faktisk (og dessverre) ingen tvil om, haha, men likevel gjorde kvelden med bergensgjengen godt for både kropp og sjel. Det var så fint å se alle sammen igjen – vi var nesten fulltallig, og festlighetene startet med middag og prosecco på Marg & Bein. Et hjemme-vorspiel er morsomt det altså, men det blir liksom ekstra koselig om man unner seg en helaften ute, med noe godt på tallerkenen og noe enda bedre i glasset. Vi hygget max med gode samtaler og mye latter – vi hadde jo så mye å ta igjen, så skravla gikk i ett, for å si det sånn!

Etter en veldig hyggelig middag stakk vi bort på Heidi’s, haha. Og hva får man på Heidi’s? Afterskistemning og garantert god stemning! Joda, vi er kanskje ikke akkurat målgruppen og kanskje bittelitt for gammel for en sånn plass, men altså… Man blir jo faktisk aldri for gammel for en god fest, eller? Vi hadde det i hvert fall som plommen i egget, og koste oss glugg fra begynnelse til slutt, hurraaa!

Jeg gleder meg allerede til neste gang gjengen samles igjen, og jeg krysser fingrene for at det ikke blir så altfor lenge til ♥

Nå ligger jeg på sofaen hjemme på Løkka… Det ble dessverre bare tid til en svipptur til Bergen denne gangen, men neste gang skal jeg sørge for å få mer tid til å både utforske, leke turist, og ta en haug av bilder. Den fine, fiiine byen min fortjener nemlig mer oppmerksomhet!

Ps. Det var så koselig at såpass mange fine blogglesere kom bort til meg i går, for å slå av en liten prat! Det er så hyggelig å bli litt «kjent» med dere som følger meg i sosiale medier ♥

Talk later, babes!

Annonse