Annonse

GIVE AWAY

Hei darlings ♥

Phuuu… Hektisk dag, og jeg har akkurat kommet inn dagen etter et langt møte hos regnskapsfører i tillegg til hygge ute hos mamma, og om ikke så altfor lenge skal Bettyen og jeg nyte den siste kvelden sammen før hun reiser hjem igjen i morgen. Herlighet så fort denne uken har flydd forbi, og det er aldri noe kjekt når ukene med Betty går mot slutten. Heldigvis skal jeg rett til Stavanger, hvis været tillater det, så forhåpentligvis vil helgen bestå av cuddle og max kos. 

Før jeg legger fra meg data’n vil jeg komme med en gladmelding, for i dag vil jeg nemlig veldig gjerne gi bort hele 30 superfreshe luer fra Daniel Franck. DET kan vi like, sant vel? Og når vinnersjansene er såpass store, er det jo bare en fryd. Alt dere trenger å gjøre for å stikke av med vinterens kuleste luer er følgende:

♥ Like Daniel Fanck på Facebook HER
♥ Skrive fargen (lys rød, rust eller sort) på luen du har lyst på, samt din e-post i kommentarfeltet her på bloggen.

Easy peasy, sa du?

Luene blir den perfekte julegave til enten deg selv eller en du er glad i, og i tillegg passer dem like godt til både gutter og jenter. Hurraaa!  Alle vinnerne annonseres på min facebookside HER, allerede på lørdag, så her gjelder det å følge med. 

Vi snakkes senere, skjønninger!

Love you all ♥

Image and video hosting by TinyPic

Annonse