Annonse

GIVE AWAY

Hellooooo from New York ♥

Herregud så deilig å være fremme, og vi stupte rett i seng da vi ankom byens feteste hotell i går kveld. Vi ligger seks timer bak dere, og denne tidsforskjellen førte til at vi spratt opp av sengen klokken halv seks i dag tidlig. Deretter ble vi liggende i sengen og skravle til det omsider var tid for frokost. 

Vi skal snart ut og utforske NY, så da tenkte jeg å kjøre i gang en konkurranse sånn at dere blir underholdt når vi er ute på nye eventyr. Hehe, innafor? Det er jo faktisk litt lenge siden siste konkurranse nå, så here we go. 

Dere vet jo hvor høyt jeg elsker MakeStyle, sant? Og MakeStyle var til min store glede en av sponsorne på lanseringsfesten min. De bidro søren meg med hele femti MAST krølltenger som jeg delte ut til tilfeldige skjønne jenter utover kvelden, MEN jeg valgte å spare på noen sånn at alle dere som ikke fikk har sjansen til å vinne. 

Jeg skal nå dele ut ti krølltenger!! 10 stk. for pokker! DÈT er søren meg sjuuukt gøy, og er du keen på en krølltang ønsker jeg at du gjør følgende:

♥ Følge MakeStyle på Instagram 

♥ Like MakeStyle sin Facebookside 

♥ Legge igjen et livstegn i kommentarfeltet her på bloggen

Veien til verdens beste krølltang har aldri vært kortere, og vinnerne (i flertalll – HURRA) annonseres på min Facebookside på fredag. Alltid kjekt å vinne en fresh premie når helgen kickes i gang, sant vel? 

Lykke til da, beauties! Nå skal vi ut og vandre, og herlighet som jeg gleder meg til å vise dere bilder fra dagen litt senere i dag. Måtte dere få en fantastisk mandag!

SMASK

Annonse