Annonse

GIVE AWAY – NEO NOIR

Riiiise and shiiine!

Det er søndag, og det kommer jo ikke akkurat som et sjokk at jeg er jeg en smule slækk etter lørdagens festligheter. Herlighet for en morsom feiring, og det merkes i dag, selvom jeg har sovet i et halvt døgn. Vi ble jo litt vel fin i formen i går, og jeg var hjemme så tidlig som klokken ett i natt. Da var det over og ut for min del, og etter å ha kastet i meg en to dager gammel grandiosa mens det snurret rundt for meg, ble sengen min beste venn. Haha…

Siden det er søndag, og egentlig en sånn halvkjip dag, tenkte jeg det var innafor med en aldri så liten give away. Boozt.com og jeg, vil gjerne dele ut disse tre fantastiske smykkene til tre heldige vinnere, og hvor hyggelig er ikke det? Tjoooheiiii! 

Smykke nummer 1 finner dere HER, smykke nummer 2 finner dere HER og smykke nummer 3 finner dere HER

Det jeg nå ønsker at dere skal gjøre er å legge igjen en e-post i kommentarfeltet, sammen med linken til det smykke dere har lyst på. Vinnerne kåres i kveld klokken 20:00, og annonseres på Facebooksiden mn HER.

Hurrraaaaaa, dette er stas ♥

//I samarbeid med boozt.com

Annonse