GIVE AWAY – NOA NECKLACE

Heisann søtiser ♥

Nå sitter jeg midt oppi alt rotet mitt og prøver å lage system, mens jeg slenger ut en aldri så liten gladmelding. Dere vet jo at jeg liker å gi bort fine ting, og i dag ønsker jeg å gi bort et helt rått smykke fra Second Female og Makestyle. Er ikke det litt gøy da? Det synes ihvertfall jeg, så hvis dere er keen på få denne fine gaven hjem i posten, er det bare til å scrolle seg ned på siden for å finne ut hva dere må gjøre for å vinne. Juubiiiiii

♥ Følge Makestyle på instagram @MAKESTYLE

♥ Titte innom Makestyle på Facebook HER

♥ Legge igjen e-postadressen din i kommentarfeltet her på bloggen

♥ Del gjerne konkurransen videre 

Vinneren annonseres på facebook-siden min HER på søndag, så følg med…

Nå er det pakking som står på agendaen, før Belinda og jeg setter kursen mot Stavanger i ettermiddag. Gleder meg til nok en ellevill helg i S-Town. Booyaaah!