GIVE YOU UP

Well, hello there ♥

Klokken ni på en lørdagsmorgen?? Det er jo helt bak mål, men på samme tid fantastisk deilig å få såpass mye ut av dagen. Jeg må nok også ærlig innrømme at vekkerklokken hadde en liten finger med i spillet, for alt det kaoset som dere fikk se i går som jeg liksom skulle ta meg av?! La oss bare si at det ble utsatt enda en dag, og at jeg nå MÅ ta grep om situasjonen. 

Vi reiser i morgen for pokker (WUUHUUU), jeg kan ikke reise fra en leilighet som ser ut som et horehus, og hvis det er noe som gir litt ekstra drivkraft under en ryddeøkt, så er det god musikk. Jeg har lenge hatt Give You Up – Darius Remix på favorittlisten på Spotify, og nå tenkte jeg at det var på tide å dele den med dere.

Her snakker vi feelgood vibes på høyt nivå, og når jeg tusler rundt med denne i ørene skjer det automatisk noe med gangen. Haha, jeg får liksom litt mer flyt i bevegelsene hvis man kan si det sånn.. Deretter kommer smilet og så begynner jeg å gjøre noen merkelige bevegelser med overkroppen, så jaddaaa.. Denne sangen liker jeg ekstremt godt. Like nice til ryddeøkten som til chill out med en iskald pils. Hurra!

Hvordan står det til med dere i dag da? Noen som er våken allerede? 

Planen i dag er å både rydde og pakke før avreise i morgen, og kvelden går med til en dobbeldate med Bettyen og hennes kjærleik som kommer fra Danmark. Vi har en middagsreservasjon på Süd Øst som har en fantastisk yummy meny og ikke minst en helt magisk dessert, så denne lørdagen blir fantastisk. Godt selskap, god mat og god vin.. Kan det bli bedre? 

Nyt dagen så lenge, skjønne venner!