Annonse

COOL FROM EVERY ANGLE

//Annonse

Hallaien, Superstars ♥

Dere husker kanskje at jeg var på en kul innspilling for noen uker siden, ikke sant? Nede på Vippetangen i minusgrader, haha? Nå kan jeg omsider dele resultatet av denne shooten, og jeg synes dette ble så utrolig fett. Dette var en shoot i regi av ECCO, hvor vi fikk den store gleden av å vise frem deres splitter nye modell; ECCO COOL!

Jeg vet jaggu ikke hvorfor jeg tidligere har tenkt at ECCO har vært litt for basic for min smak, for dette her er jo alt annet enn basic. Bare se på de knallrosa skoene mine, f.eks., er de ikke freshe? I tillegg er de himla comfy på foten, og da snakker vi hurra-meg-rundt-stemning på høyt plan. Disse kicksene kommer jeg til å bruke masse utover våren, og siden de både puster og ikke veier noe som helst, vil de også bli en følgesvenn når jeg stikker til syden i sommer. Rooosaaaaa! Jeg elsker rosa.. Rosa er LIVET!

Hva synes dere? Var vi ikke litt kule i denne lille snutten? Cool from every angle, si, haha. Det ser jo ikke ut som vi fryser noe særlig heller, på tross av den kalde temperaturen, og jeg fikk faktisk skikkelig vårfølelse av denne videoen – deilig. Nå må bare våren gjøre sitt inntog for fullt, sånn at jeg kan tusle rundt ute i det fine været, iført mine knallrosa favoritter på beina. Juuhuu!

GIVEAWAY

Hurra! Jeg får lov til å gi ut et par sko til en heldig vinner, så om du er keen på å bli med i trekningen av et par superkule kicks, gjør du noe så enkelt som å :

  • legge igjen en kommentar med ønsket farge samt skostørrelse, her i kommentarfeltet. YAY!Jeg kårer en vinner på fredag, sånn at fredagen blir ekstra awesome for en av dere ♥

Nyt dagen, lovebugs, så sees vi senere ♥ Jeg stikker snart til Horten for å seile, wæææææ! Wish me luck, haha.

Annonse