Annonse

GIVEAWAY: GIGANTISK GOODIEBAG

Annonse

Jeg måtte akkurat google «hva er vintermånedene» da jeg plutselig ble litt usikker på om november egentlig er en høst- eller en vintermåned. Jeg ser nemlig at mange skriver at det er vinter, men det er altså feil, haha. November er fortsatt høst, men vinteren starter 1. desember – om litt over to uker. Og hva betyr den første vintermåneden? Julebord! Noen går vel i gang allerede i november, men de fleste har nok helgene i desember fulle av julebord – enten med jobben, eller med venner.

Og siden julebordsesongen nærmer seg med stormskritt, og siden jeg har så fantastiske lesere som fortjener en oppmerksomhet, tenkte jeg at det var på tide med en ny giveaway. Og denne gangen bjudar jeg på en skikkelig julebords-goodiebag, som passer perfekt i tiden som kommer.

Blant godsakene finner du både body lotions, diverse sminke, neglelakk, neglelakkfjerner, dusjsåpe, håndkrem, ansiktsmasker, badebomber, ansiktskremer og pleie generelt, diverse hårprodukter for et skinnende og fresht hår, og selvfølgelig – det viktigste av alt – gnagsårplaster!

Et julebord på høye hæler kan fort bli en smertefull opplevelse, og vonde ben kan faktisk ødelegge en hel kveld. Compeed har vært redningen for mine føtter på hvert eneste julebord jeg har vært på, og det er helt utrolig hvor mye bedre enn night out kan bli, så lenge føttene er utstyrt med gnagsårplaster.

I goodiebagen finner du også en fotkrem som gjør underverker for sprukne hæler og tørre føtter, og vi kjenner vel alle til litt slitne føtter etter en lang høst uten så mye fotpleie. Denne er gull verdt før et julebord hvor skotøyet består av åpne hæler.

Dessverre er det bare én som stikker av med denne salige blandingen av goodies, men heldigvis har jeg Compeed med på laget, som ønsker å dele ut gnagsårplaster til 5 heldige vinnere.

For å delta i trekningen gjør du noe så enkelt som å legge igjen din favoritt-emoji her i kommentarfeltet. Vinnerne trekkes om 1 uke fra i dag, altså onsdag 21. november, så da gjenstår det vel i grunn bare for meg å ønske dere masse lykke til! Jeg gleder meg til å skjemme dere bort med både gnagsårplaster og godsaker nå før jul ♥

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET! TAKK TIL ALLE SOM DELTOK ♥

Annonse