Annonse

GJENSYNSGLEDE MED STORE OG SMÅ

Familie… Noe av det viktigste vi har – enten om den består av venner som er familien man velger selv, eller familien man er født inn i. Jeg er veldig heldig som har en stor familie som alltid har vært der. Som alltid har overøset oss barna med kjærlighet, og som aldri har spart på å bruke de tre små ordene som betyr så mye; glad i deg!

Jeg vokste jo opp i samme hus som mormor og morfar – verdens beste mennesker, som sammen med den nydelige mammaen min, sørget for at jeg fikk en fantastisk oppvekst. Jeg følte meg elsket og trygg, og selv om jeg hadde lite å gjøre med min far og hans familie, fikk jeg trippelt opp gjennom mamma sine tre brødre. Mine onkler og tanter var alltid til stede, og vi tilbragte masse tid sammen gjennom hele barndommen. Vi er totalt 9 søskenbarn, og dere kan jo bare tro hvor gøy vi hadde det hver sommer, på våre årlige hytteturer til Baldersheim. De somrene var de beste!

I går var det duket for et lite slektstreff for oss etterkommerne etter mormor og morfar. Et typisk slektstreff innebærer jo ofte både grandtanter, firmenninger, fjerne slektninger fra Amerika, og folk man egentlig ikke aner hvem er. Det kan jo være hyggelig det, altså, men et mer intimt slektstreff som vi hadde i går, betyr så mye mer. Her får man liksom tid til å prate med alle, og ta igjen tapt kvalitetstid. Vi er jo travle på hver vår kant – og de fire eldste kusinene og fetterne mine har jo totalt 8 små barn som naturligvis gjør hverdagen litt mer hektisk. Men altså… Disse ungene! Herlighet for noen skjønne små luringer, som i går sjarmerte oss alle i senk, da vi gikk i gang med de morsomme aktivitetene som var satt opp for anledningen.

Vi ble alle litt barn igjen, med både hesteskokasting, luftgevær, eggestafett, hesteridning, vannstafett, bare for å nevne noe. Og etter grillings og middag i lavoen, lekte vi «boksen går» med alle barna. Jeg husker at jeg elsket «boksen går» som liten, og det var like gøy denne gangen, som da jeg var barn. Hele festen foregikk på Brusletto Aktivitetssenter her på Geilo, og vi koste oss glugg ihjel fra begynnelse til slutt. Fine familien vår ♥ Det er så synd at det går så lang tid mellom hver gang vi sees, men når vi først finner en åpning i kalenderen som passer for alle, gjøres det med stil, haha. Dette var et helt perfekt slektstreff, arrangert av mine kjære tanter; Bente og Ingrid!

Vi hiver oss snart i bilen – i Oslo venter Dennis og søndagshygge før en ny, hektisk og spennende uke. Nå gjelder det å nyte det aller siste av sommermåneden, August, før høsten banker på døren.

Nyt dagen, skjønninger ♥ Måtte ukens siste dag behandle dere bra!

Annonse