GJENSYNSGLEDE OG ET DØGN MED NEDBØR

Annonselenke

What? Kan det regne i Spania? Hehe, selvsagt kan det regne her i syden – november er en måned med ganske så ustabilt vær, men ingen av oss har noen gang opplevd såpass mye nedbør som vi har vært vitne til det siste døgnet. Det har regnet non stop – helt vanvittig, men i dag tittet solen omsider frem fra de tunge, grå skyene!

Dennis kom sent natt til mandag, og det er først i dag vi har fått skikkelig mye ut av dagen. Det er liksom ikke så fryktelig mye å finne på her nede når regnet bøtter ned, men i dag har vi bare tuslet rundt, knipset noen bilder, kost oss med en deilig lunsj på De Lab, og selvfølgelig slurpet i oss Albir’s beste cava sangria… Mums!

Det er jo litt teit at jeg savner den fine mannen min bare etter noen timer fra hverandre! Men dette er faktisk bare noe jeg ikke klarer å kontrollere, haha. Om jeg befinner meg på en TV-innspilling i over en måned, går det faktisk helt greit – da er jeg så opptatt med alt mulig annet… Men å bare være borte fra hverandre i hverdagen? Herregud for et savn! Så joda… Dere kan jo bare tenke dere hvor stort dette savnet utviklet seg til å bli etter nesten en uke fra hverandre. Jeg holdt jo på å gå på veggene til slutt, haha.

Nå er vi omsider gjenforent, og denne uken skal bare bestå av hygge, gode samtaler og god mat! Vi er jo også i godt selskap med mamma og Jon, og jeg er så glad for at Dennis går så godt overens med dem. Der er vi begge heldige – for jeg elsker jo også hans foreldre! Det er jo ingen selvfølge at svigers er noe man roper hurra for, og jeg er så glad for at det fungerer så godt som det faktisk gjør! Vi skal jo tross alt være sammen for resten av livet, så da er det alright at de svigerforeldrene man får med på kjøpet, er noen man virkelig digger ♥

Dennis sin Friends t-shirt finner du HER  // Min skjorte finner du HER

Deilige Albir! Selv om været ikke er helt på vår side denne gangen, er det likevel bare så himla deilig med et lite avbrekk fra hverdagen. Denne lille ferien gjør godt for både kropp og sjel!

Hvordan står det til der hjemme? All good in the hood?