Annonse

GJØR DET SJÆL!

God kveld fra stuegulvet – her sitter jeg og jobber på spreng, for å bli ferdig med et nytt prosjekt jeg plutselig fikk lyst til å starte på. Det er jo julebord på lørdag, og på julebord må man jo pynte seg litt. Og siden jeg hater å pynte meg, og så å si aldri finner en kjole jeg faktisk digger, har jeg bestemt meg for å lage den sjæl. Jeg vet nøyaktig hva jeg vil ha – en slækk kjole med dyp utringing i ryggen, og som kan gjøres litt ekstra fjong og akkurat passe feminin med et kult belte i midjen. Haha, det høres skikkelig dølt ut når jeg prøver å forklare, så nå håper jeg bare at den blir like fin i virkeligheten som oppi hodet mitt…

Jeg fikk god hjelp av dere på Snapchat til å velge ut stoff… Den metervaren som fikk flest stemmer var ikke denne dere ser her, men denne kostet 29,- pr. m, og siden jeg ikke vet om dette i det hele tatt blir fint, lager jeg en prøve i dette rimelige stoffet først. For alt jeg vet blir den helt RÅ, og da har jeg den perfekte julebordkjolen til den nette sum av 92 kroner – det er jaggu ikke verst!

Jeg har selvfølgelig vært og snoket i Dennis sin øl-kalender, og hveteølen fra Grünerløkka Brygghus jeg nå sitter og koser meg med, gjør hele denne DIY-tirsdagen bittelitt kjekkere. Det hadde også hjulpet med målebånd i stedet for tommestokk, og ikke minst en litt bedre symaskin. Den jeg har er fra IKEA, og den er så rævva at det nesten er bedre å sy for hånd, haha. En litt bedre symaskin står altså på ønskelisten i år, så nå krysser jeg fingrene for at den dukker opp under juletreet. Jeg elsker jo å sy, så det ville vært helt vidunderlig å kunne gjøre det enda oftere. Hører du, Dennis? He he he!

Jeg får fortsette på kjoleprosjektet mitt, og satser på at jeg kan vise dere det ferdige (og forhåpentligvis fantastiske) resultatet i god tid før lørdag… Jeg krysser fingrene!

Har dere en fin kveld, skjønne venner?

Klem i fleng ♥

Annonse