Annonse

DETTE GJØR GODT FOR KROPP OG SJEL

//Annonse

Hva er vel koseligere enn å pakke seg inn i et pledd, ta på seg noen myke, gode sokker, og sette seg ned med en kopp kaffe eller kakao, og favorittboken- eller magasinet? Å sette av tid til slik nytelse og avslapping er godt for både kropp og sjel, og det har ARK Bokhandel tydeligvis hatt i tankene når de lanserte en herlig nyhet for noen uker siden.

ARK har altså lansert en serie ”kosesokker” og ”kosepledd” under sitt eget varemerke; Lesesokker og lesepledd. Både pleddet og sokkene varmer godt, og sokkene er foret med supermyk pus, som gjør at de føles fantastiske på beina. De sokkene på bildet over her skal jeg være iført hele julen, for å si det sånn, hah! De fleste av oss har kanskje registrert at ARK også selger andre produkter utover bøker med høy kvalitet og fine priser, og sokkene og pleddene er siste del av denne satsningen. Sokkene kommer til dame, herre og barn, og det er lagt mye tid og omtanke i designet av hele produktserien. Dette er jo også en herlig og god julegave til en som har det meste – og så tror jeg at de fleste av oss setter pris på en liten og lun time out!

I dag er jeg så heldig som får lov til å dele ut en rabattkode med dere fine lesere. Nå får dere altså hele 20% avslag i pris på disse skjønne produktene ved å bruke koden: KRISTIN! Dere finner produktene og det supre utvalget HER! Rabattkoden gjelder til t.o.m 16. desember. Både sokker og pledd finnes i flere fine farger – noe for alle og enhver med andre ord. Barnesokkene er til og med dekorert med en sjarmerende bamse, som gjør de ekstra herlige!

KONKURRANSE!

Det er jo tross alt jul, og derfor synes jeg at vi skal kjøre i gang en konkurranse. I dag deler altså ARK og jeg ut sokker og pledd til 5 heldige vinnere. For å delta i konkurransen skriver du hvilken farge du ønsker her (sjekk ut utvalgert HER), i kommentarfeltet her på bloggen. Vinnerne annonseres på min Facebookside HER på førstkommende mandag!

Nyt resten av fredagen, skjønninger… Nå skal jeg gå tilbake til kosestunden min med pledd, sokker, og noe godt i koppen!

Suss og klem

Annonse