GJØR NOE GODT FOR DEG SELV

Annonse: Love Beauty and Planet

Happy søndag, vakre venner! Vi har kommet oss til veis ende i 7 Days #SMALLACTSOFLOVE Challenge – en challenge som har gått ut på å gjøre hyggelige ting for deg selv, noen du er glad i, eller for miljøet. Jeg har kost meg skikkelig denne uken, og har planer om å gjøre dette flere ganger. Dere har kanskje fått med dere hvordan det har gått enten på blogg eller på Snapchat og Instagram?

Dette ga meg rett og slett så mye, og jeg føler meg liksom litt ekstra bra i dag… Kanskje det også har noe å gjøre med at jeg nettopp har behandlet meg selv litt ekstra bra?

I dag står nemlig egenpleie på to do-listen i denne lille challengen! I dag handler det altså om å ta vare på seg selv, og gi håret ditt god pleie med sjampo, balsam og kur. Jeg har nå testet produktene fra fra Love Beauty and Planet over en lengre periode, og jeg elsker denne serien.

Som jeg nevnte forrige søndag, er dette er en nydelig produktserie til hår og kropp, hvor alle produktene skal være like bra for mennesker som for planeten. Målet til Love Beauty and Planet er å gjøre både deg og planeten vi bor på litt vakrere. Produktene er veganske, og de inneholder bærekraftig fremstilte ingredienser. I tillegg er flaskene større – man får 400 ml shampo og balsam i hver flaske, og virkelig valuta for pengene. Og best av alt? Produktene selges på dagligvarebutikken! Og de av dere som har fulgt meg lenge, vet jo at jeg sverger til hårprodukter jeg kan kjøpe i dagligvarebutikker! De deilige produktene fra Love Beauty and Planet finner du på bl.a Kiwi, Meny, H&M og Spar!

I dag var jeg tidlig oppe, og startet rett og slett dagen med en lang og deilig dusj. Håret dufter himmelsk, og har fått en skikkelig boost med hårkur og hele pakken. Og siden det handler om å være litt ekstra hyggelig i dag, ønsker Love Beauty and Planet og jeg, å gi bort en fantastisk goodiebag til en heldig vinner. Goodiebagen er denne superfine hempvesken på bildet, som inneholder både shampo, balsam, hårkur og body butter, som du kan glede deg over ♥

Hvorfor vil du vinne produkter fra Love Beauty and Planet? For å bli med i trekningen gjør du noe så enkelt som å legge igjen den hjerte-emojien som tilhører det alternativet som passer best for deg av disse fem:

💗 Fordi produktene inneholder naturlige ingredienser
💜 Fordi produktene er veganske
💚 Fordi dette er et bedre valg for miljøet
💛 Fordi flaskene er resirkulerte
💙 Fordi duften er vidunderlig

Masse lykke til, og nyyyt søndagen. Vinneren trekkes på onsdag!

Husk å gi deg selv ekstra god pleie i dag, ok? Ta deg et bad eller en lang og varm dusj, og la skuldrene senke seg! I morgen er det mandag og ny uke, så nå gjelder det å lade batteriene!

Kjærleik