Annonse

DETTE GJØR MEG SÅ UFATTELIG GLAD!

//Annonse

Jeg må bare rope høyt HURRA for at veganske alternativer blir mer og mer vanlig, og ikke minst at flere og flere etterspør både vegansk mat og veganske hudpleieprodukter. Jeg kjenner at jeg blir glad langt inn i hjertekroken, og så må jeg bare applaudere The Body Shop og deres storsatsning på cruelty free-produkter, deres Play for Peace-prosjekt, og at de har en egen vegan-kategori på deres nettside, som inneholder over 200 herligheter! Herregud så glad jeg blir når jeg ser at en såpass stor bedrift som The Body Shop, faktisk bruker deres posisjon til å gjøre så mye bra for andre ♥

Den siste tiden har jeg testet litt forskjellige veganske produkter fra The Body Shop som jeg snart skal snakke litt mer om, men aller først synes jeg at vi skal gå litt inn på dette prosjektet jeg nevner over her. Peace Play-prosjektet organiserer terapautisk lek som lar barn traumatisert av krig og konflikt lege sine sår og uttrykke vanskelige følelser. Leken avgjøres av barnas humør, og kan være alt fra brettspill til drama og musikk. Alle gaver du kjøper fra sesongens gaveserier vil bidra til å finansiere driften av Peace Play-prosjektet i Libanon i ett år, og hvis ikke dette bidrar til å gjøre julehandelen litt bedre og litt mer betydningsfull, så vet ikke jeg. Dette blir en gave med betydning, som er like kjekk å gi bort som å få, og Body Shop har et stort og herlig utvalg av mange deilige produkter i alle prisklasser.  ♥

I min lille testperiode har jeg vært innom to serier jeg lenge har hatt lyst til å prøve; British Rose Collection og Tea Tree-serien. I dette innlegget tar jeg for meg British Rose – som dufter så utrolig digg, og minner i grunn veldig om barndommen og «parfymen» man laget av roseblader, haha. Jeg var nok ikke alene om å lage parfyme som liten, og denne serien vekker gode minner.

BRITISH ROSE BODY BUTTER: British Rose Body Butter er en rik og kremet Body Butter beriket med roseessens fra England. Denne kroppskremen dufter diskret av friske roser og gir fuktighet i opp til 24 timer.

♥ Gir fuktighet i 24 timer
♥ Passer til normal til tørr hud
♥ Duft av friske roser

BRITISH ROSE SHOWER GEL: British Rose Shower Gel er en såpefri dusjgele som bidrar til å gi fuktighet til huden.

♥ Frisk duft av roser
♥ Såpefri
♥ Tørker ikke ut huden

BRITISH ROSE EAU DE TOILETTE: British Rose Eau de Toilette er en lett, moderne parfyme basert på roseessens fra økologiske, britiske roser.

♥ En lett og moderne duft
♥ Inneholder Community Trade alkohol fra Brasil
♥ Duft av friske, økologiske roser
♥ Inneholder 100 ml

BRITISH ROSE PLUMPING MASK: Gi huden din mer glød med denne superdigge og 100% veganske maske, med ekte roseblader, rose-essens, nype-olje og økologisk Community Trade aloe vera. Den er også uten parabener, parafin, silikon eller mineralolje!

♥ 100% vegansk
♥ Forfriskende ansiktsmaske
♥ For hud som trenger fuktighet for å gjenfinne sin glød
♥ Fukter og beroliger huden
♥ Uten parabener, parafin, silikon eller mineralolje
♥ Perfekt for å gi deg selv en ansiktsbehandling hjemme
♥ Med ekte roseblader, rose-essens, nype-olje og økologisk Community Trade aloe vera fra Mexico
♥ Inneholder 75 ml

Elsk på denne serien her! Ikke bare dufter den digg og føles vidunderlig på kroppen – den tar seg også himla godt ut på badet ♥

I tillegg til å teste British Rose Plumping Mask, har jeg også testet den latterlig digge Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask. Disse to kommer faktisk i en duo-eske, og er et genialt julegavetips! Himalayan masken passer til hud med urenheter som trenger en dyprens for å få frem sin sunne, ungdommelige glød, og for meg som dessverre er litt for lite flink til å fjerne sminke når jeg går og legger meg, føles det herlig å få renset skikkelig opp i huden. Man kan nesten føle at masken tar tak i urenhetene med det samme leiren påføres.

♥ 100% vegansk
♥ Inneholder bambuskull fra fotenden av himalayafjellene, kjent for å fjerne urenheter og overflødig olje fra huden.
♥ Inneholder grønne teblader fra Japan, rik på antioksidanter og katekiner, bladene eksfolierer huden effektivt
♥ Inneholder Community Trade økologisk tea tree-olje fra Kenya, kjent for å bidra til at huden ser klarere ut.
♥ Inneholder 75 ml

Disse produktene kan jeg altså varmt anbefale – The Body Shop, ass! De gjør sjukt mye bra om dagen ♥

Nå skal jeg slurpe i meg dagens digge middag som er en tradisjonell grønnsaksuppe. Jeg spiste så mye dritt i helgen, så det skal gjøre skikkelig godt med masse rotgrønnsaker og flatbrød!

Ønsker dere alle en vidunderlig kveld!

Annonse