GLAD-GENSER OG DAGENS GJØREMÅL

Reklame for en venn: Genseren er en gave ♥

Wæææ, her kommer et skikkelig hverdagsinnlegg som i gamledager, haha! Et sånt derre -lese-magasiner-mens-jeg-drikker-kaffe-innlegg, som det florerte av da jeg blogget aktivt. Og vet dere hva? Det er faktisk skikkelig koselig å ha litt mer blogg i tankene igjen. Jeg har jo som sagt savnet det skikkelig!

Deilig å ha tid til å sette seg ned med en kopp kaffe, og ha en real fotosjuuut uten at man må stresse videre… Eller… Jeg stresser jo alltid litt, hah. Pulsen er alltid bittelitt høy, for det er alltid noe jeg skal rekke. I dag er en sånn dag, for jeg skal nemlig suse innover til hovedstaden for å gjeste podcasten til Iselin Guttormsen, og det tror jeg skal bli skikkelig bra! Vi skal bl.a prate om kroppspress og selvbilde, og jeg både tror og håper at denne episoden av G-punktet kommer til å bli både viktig og fin ♥

Teksten på denne koppen, altså… Den er så fin! En skikkelig tankevekker spesielt i disse tider hvor livet er snudd litt på hodet ♥

Og så må vi bare snakke litt om denne INSANE fine genseren fra Høst & Vår. Jeg tror dette må være en av de fineste strikkegenserne jeg har i garderoben, og jeg føler meg så fresh i den! Skikkelig glad-genser!

Alright… Nå må jeg løpe! Google home minnet meg på at jeg måtte hive meg i bilen for 5 minutter siden, så jeg er allerede litt bak skjema. Typisk meg!

Sees snart igjen, fininger ♥