Annonse

GLAD-MANDAG!

Hjelpe meg så deilig det er, når man faktisk hygger på en mandag, haha. Vanligvis er jo mandagen en dag jeg har svært lite til overs for, men denne dagen har jeg faktisk gledet meg til. The 7-day Vegan Challenge er i full gang, og ut i fra tilbakemeldingene så langt, er det ingenting som tyder på at dere ikke er like giret som meg – HURRA!

Jeg har akkurat vært på storinnhandling, og er nå klar for å bjuda på både bilder og oppskrifter gjennom hele uken. I dag er det spagetti med happy tomatsaus som står på menyen, og denne skal jeg snart gå i gang med å lage. Husk at det ikke finnes noen grense for hvor ofte eller hvor mye dere ønsker å spise, ok? Dette er IKKE diett-uke eller en uke hvor vi skal ned i vekt – vi skal bare kutte ut animalske produkter, og erstatte dem med andre godsaker. Spis så ofte og så mye dere vil, men god samvittighet – Nam!

P1090080

Noen friske blomster ble også med hjem fra butikken i dag, sånn for å gjøre starten på uken litt ekstra sprudlende og fargerik. Som jeg sa i videoen jeg publiserte forrige uke, er blomster noe som gjør meg ekstra glad i hverdagen, og det er faktisk helt utrolig hvor mye noe så enkelt og lite som ei litta kvast, kan ha å si for humøret.

I dag er en god dag, folkens! I dag er jeg skikkelig glad ♥

P1090054

P1090074

Dennis er ikke helt i slaget i dag, og jeg er redd han brygger på den hissige influensaen som har herjet på Østlandet. Det har hverken han eller jeg tid til, så nå krysser jeg fingrene for at den ikke kicker inn for alvor. Å være syk er faktisk det mest meningsløse som finnes – bortkastet tid, rett og slett, haha.

Vi sees snart igjen, darlings. Måtte dere ha en nydelig mandag så lenge ♥

Annonse