Annonse

GLADMELDING

//Annonse

Hallaisen, darlings ♥

Har dere hatt en fin helg?

Solen skinner inn på kjøkkenet, noe som gjør starten på uken litt bedre. Disse mandagene, altså… Det er og blir en av de dagene i uken jeg er absolutt minst begeistret for, haha.

I dag har jeg ei litta gladmeldning å komme med. Jeg tar nemlig de superdigge produktene fra Sunsilk Minerals inn i nettbutikken, og det er jo stor stas siden jeg tross alt er ambassadør for disse herlighetene. Før vi går videre må jeg bare gi dere litt viktig info vedr. dyretestning, som noen av dere har vært inne på. Sunsilk står nemlig på listen over dyretestede produkter, men det er nemlig viktig å differensiere mellom Sunsilk Minerals og Sunsilk, da dette ikke er samme produkter.

Sunsilk Minerals er et norsk merke som produseres i Norge av Orkla, og som selges utelukkende i Norge. Disse produktene kan vi garantere at ikke har blitt testet på dyr, noe som er i samsvar med det europeiske kosmetikkregelverket hvor dyretesting har vært forbudt i en årrekke.

Sunsilk er et internasjonalt merke og selges over store deler av verden, men ikke i Norge. Årsaken til at Sunsilk står oppført på disse listene er at Sunsilk blant annet selges i Kina hvor det er påbudt med dyretesting for kosmetiske produkter, men dette er ikke er de samme produktene som selges i Norge under merkevaren Sunsilk Minerals.

Så, mine fine… Nå kan dere være hundre prosent sikker på at dere kan kjøpe Sunsilk Minerals med god samvittighet!

IMG_5201

IMG_5180

Produktene kommer for salg i nettbutikken min neste uke, så da er det bare til å glede seg. Hvor digg er det ikke å kunne shoppe shampo på nett, hæ? Love it!

Som nevnt tidligere, er Sunsilk Minerals min soleklare favoritt når det gjelder shampo og balsam. Flaskene er happy og fargerike, og gjør seg så fint i dusjen. Jeg digger visjonen bak Sunsilk Minerals, og produktene skal rett og slett få forbrukeren til å føle seg både levende og leken, velduftende, naturlig, selvsikker, inspirert og inkludert – akkurat hva jeg står for. Jeg føler virkelig at Sunsilk Minerals passer perfekt med det jeg fremmer her på bloggen, og det digger jeg.

La oss snakke litt om de ulike produktene, shall we?

IMG_5204

SUNSILK MINERALS SUPERFRUIT OIL SHAMPOO

Sunsilk Minerals Superfruit Oil Shampoo og balsam er siste tilskudd på markedet, og en soleklar favoritt hos meg. Den dufter helt himmelsk, og jeg må konsentrere meg for å ikke spise produktene når jeg står i dusjen, haha.

Dette er produktet inneholder acai og olje fra pasjonsfrukt, som bidrar til et langt, sunt og sterkt hår, og produktet passer for normalt til slitt hår. Gotta love it!

IMG_5192

4EVER FRESH SHAMPOO

4ever FRESH Volume & Shine er også et herlig produkt for deg som ønsker volum. Denne liker jeg vært godt, da håret mitt er flatt som fy! Dette er altså en serie som bevarer en fresh følelse av volum og glans – uten å tynge håret, og både shampo og balsam dufter himmelsk. 

Dette med superdigg duft er en gjenganger når det gjelder alle produktene!

IMG_5193

VITAMIN EXPLOSION SHAMPOO

Hvis du føler at håret ditt er livløst og ufresht, er dette shampoen for deg. Noen ganger trenger håret en real vitaminboost, og da er Vitamin Explosion en sikker vinner.

Shampoen  inneholder Pro vitamin B og vitamin C og E som gjør håret sunt fra rot til spiss.

IMG_5196

KONKURRANSE

Siden jeg er i mitt glade og gavmilde hjørnet i dag, ønsker jeg å dele ut hele 10 sett med shampo og balsam, til 10 heldige vinnere! For å delta i trekningen gjør du noe så enkelt som å skrive navnet på den serien dere har lyst på, her i kommentarfelet her på bloggen.

Vinnerne annonseres på min Facebookside HER på førstkommende fredag!

IMG_5188

IMG_5198

Nå må jeg hoppe videre i et møte, så da sees vi senere, fininger. Nyt dagen, og husk at dere betyr alt for meg!

Love you all ♥

Annonse