Annonse

GLADMELDING!

//Reklame for egen nettbutikk

Juuhuuu!

I dag er en god dag – og det på en mandag! Sjukt, haha… Jeg er jo så lite begeistret for mandager, men når den starter med et superhyggelig møte allerede klokken 08.00, er man liksom garantert en god start på dagen, som igjen fører til spruddel og positiv stemning.

Jeg er litt ekstra glad i dag fordi jeg også har en gladmelding til dere! Jeg kliner nemlig til med et vanvittig sensommersalg på en mengde varer i butikken, med hele 50-70% rabatt. Nå kan dere altså gjøre et superkupp, og det er vel noe å rope høyt hurra for, er det ikke vel?

Ta turen til det deilige salget HER!

IMG_0671 IMG_0672

Salget varer i 1 uke fra i dag, så nå gjelder det å slå kloa i favorittene før det er for sent. Og dere? Jeg har lyst til å legge til litt deilig tilleggsinfo; Nå er sommerferien over, og lageret er i den anlending ikke underbemannet som da jeg kjørte salg i sommer. Dermed vil dere altså ikke oppleve lenger leveringstid enn 2-5 dager – HURRA!

Jeg sitter forøvrig å jobber meg gjennom både mailboks og en bunke regninger. Nå skal jeg få orden én gang for alle, noe som er superviktig før butikkåpning om ikke lenge. Phew! Jeg blir jo helt svett her jeg sitter, haha.

Har dere en fin dag, skjønne venner? Husk at jeg er ufattelig glad i dere ♥

Annonse