GLADMELDING, TO HERLIGE JENTER OG ET DEILIG EVENTYR

Annonse: Roadtrip med EF Språkkurs

Lokal tid: 00.34

WOW! Dette har uten tvil vært noen minnerike uker, og vi har hatt en fantastisk og innholdsrik roadtrip langs vestkysten i California. Vi er så heldige som fikk lov til å besøke EF sine skoler i San Francisco, Santa Barbara og San Diego, hvor vi har blitt tatt så godt imot. EF tilbyr altså kurs i engelsk på skolene de har her borte, og vi er så takknemlige over å ha fått muligheten til å besøke dem alle sammen. Det er vanskelig å velge hvilken skole vi liker best – de har alle så mye bra å by på, og vi forstår veldig godt at studentene stortrives her ♥ Ekstra spennende blir det med den splitter nye skolen som åpner i Los Angeles, våren 2019. Alle hjerter gleder seg!

Frister det å finpusse på engelsken i deilige California? Få et GRATIS pristilbud ved å klikke HER  – den herlige EF-gjengen hjelper deg med å skreddersy et tilbud som passer deg perfekt, for hvis det er noe de er gode på, så er det nettopp dette!

Og du? Du har fremdeles mulighet til å vinne et reisegavekort på 10 000,- hos EF Språkkurs, som kan benyttes på en av de 52 skolene de har rundt om i verden. Delta i konkurransen ved å klikke HER. Vi kårer en vinner den 15. oktober!

Nei, dere… FOR et eventyr! Dette vil vi gjøre flere ganger ♥

Natta fra oss! Sees i morgen (eller senere i dag for dere i norsk tidssone, haha)