Annonse

GLEDELIG GJENSYN!

//Sponset opphold

Hurra for en deilig 2. juledag, og hurra for at dere er så fine ♥

Tusen takk for skjønne tilbakemeldinger på mitt klissete innlegg litt tidligere i dag – det er så godt å se at det er både rom og begeistring for litt kliss i disse herlige juletider, haha.

Jeg har kommet meg til Stavanger, og ny ladning julestemning kom snikende da jeg entret Scandic Stavanger Park i formiddag… Det var nok takket være juletreet som stod ved den fine peisen, hvor tre julestrømper hang på rad og rekke. Jeg kjente øyeblikkelig at pulsen senket seg ti hakk. Hotell har virkelig den effekten på en – man får liksom et avbrekk fra en rotete leilighet, dagligdagse plikter, regninger og annet mas, og da min kjære mann kom gjennom døren og inn i resepsjonen, ble jeg så glad at jeg nesten måtte felle en liten tåre, haha… Men bare nesten. 

Nå skal vi nyte noen late dager her i spøkelsesbyen Stavanger, for det er sånn det virker akkurat nå. Da vi tuslet rundt her tidligere i dag var vi mer eller mindre de eneste som var ute på en liten stroll, og vi hadde store problemer med å finne et sted å spise en hyggelig brunch. Det var nummeret før vi endte opp med en baconpølse på 7Eleven, for pokker… Er det virkelig så stille her i romjulen? Takk gud for at Park i hvert fall holder åpent, og at de serverer en deilig og sen frokost, haha. 

Planen i kveld er å komme oss ut på en liten date, men hvis alle restauranter holder lukket blir jo dette et stort problem. Er det noen av dere som har peiling på hvor vi kan gå og få i oss en god matbit? 

Når jeg tenker meg om, hadde vi akkurat de samme problemene i fjor, haha. Jeg kom ned til Stavanger i romjulen, og vi bodde faktisk her på Park da også… Her snakker vi gode minner, ass – nesten som at vi må gjøre dette til en ny tradisjon! Forskjellen i fjor var at vi dro direkte til Tallin for fjorårets nyttårsfeiring, men i år holder vi oss hjemme i Oslo, hvor vi samler noen fine folk til middag hjemme hos oss. Det skal bli så koselig! God mat og gode venner – det blir ikke bedre enn det!

Hvordan har dere det i romjulen da, fine venner? Nyter dere late dager i heimen? 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse