Annonse

GLEDER MEG MED GOD GRUNN

Det er jaggu ikke lenge igjen til 9. april – dagen hvor vi vinker farvel til kjente og kjære, for å legge ut på tidenes eventyr. At Cathrine og jeg skal manøvrere en seilbåt, og oppholde oss på sjøen i flere måneder er jo helt sjukt, og jeg må innrømme at jeg innimellom gruer meg noe fryktelig, haha. Jeg er jo hverken glad i sjø eller båt, men når jeg ser engasjement som i videoen under her, får jeg frysninger. Jeg glemmer alt om det som kan virke skummelt og ubehageilg, og kan nesten ikke vente med å komme meg på sjøen, og ikke minst til å oppleve norske skatter, herlige mennesker og så mye som 50 havner.

Lillesand, jeg elsker dette, og jeg gleder meg ubeskrivelig mye til å oppleve dere og i tillegg delta på den vanvittige folkefesten dere kommer til å stelle i stand ♥

Åh. Jeg får seriøst gåsehud – herregud så magisk ♥ Hvis noen av dere har forslag til skatter, blir vi superhappy om dere tipser oss, og registrerer dem HER. Mens det enkelte steder har kommet inn mange titalls invitasjoner og forslag, er det fortsatt noen av våre destinasjoner det ikke har kommet noe fra. Ettersleperne er altså Horten, Tønsberg, Snadefjord, Risør, Farsund og Stamsund, så kom igjen folkens, vi GLEDER OSS SÅÅÅÅ til å besøke dere!

Klokken nærmer seg fire, og da bærer det rett hjem for litt avslapping før dinner & wine med min fine venninne, Caroline, som har kommet hele veien fra Bergen. Dette blir en skikkelig fin lørdag, og jeg ønsker dere alle en nydelig kveld. Kos dere glugg ihjel, skjønne venner.

Tons of love ♥

Annonse