DETTE HAR JEG GLEDET MEG TIL Å FORTELLE

//Reklame: Samarbeid med UNICEF

Folkens? Nå skal jeg fortelle dere noe jeg har gledet meg til i flere uker. Jeg er så stolt at jeg holder på å sprekke, for når man får vite at en såpass flott og seriøs organisasjon som UNICEF ser på meg som en verdig representant for deres arbeid – nei da blir jeg rett og slett rørt. Dette er stort! At UNICEF – verdens største hjelpeorganisasjon for barn, som arbeider for at barn skal få et bedre liv verden rundt, faktisk ønsker å assosieres til meg og denne bloggen, er et soleklart bevis på at jeg har gjort noe riktig opp gjennom årene – dette føles hinsides bra ♥ Dette er liksom ikke hvilken som helst samarbeidspartner… Dette er UNICEF, for pokker!

Jeg tror også at de aller fleste av dere som har lest bloggen min en stund, er fullstendig klar over hvor jeg står når det gjelder å hjelpe mennesker i nød. Hvis vi ser på flyktningkrisen, f.eks., så har jo dette vært en av mine viktigste hjertesaker i flere år nå, og det å i hvert fall prøve å gjøre en forskjell for noen som trenger det, er faktisk med på å berike livet. «Den største gleden man kan ha er å gjøre andre glad», er det jo noe som heter, og det er så sant – få ting føles bedre! Dere har kanskje sett videoen jeg laget etter min første tur til Lesvos? Hvis ikke synes jeg dere bør se den HER. Dette er jo så viktig!

Okei… Jeg håper dere føler iveren og engasjementet gjennom teksten, for når jeg sitter og skriver dette, er det med høy puls og et stort smil! Det er nemlig et fantastisk tiltak jeg skal presentere i dette innlegget – et helt nytt konsept, nemlig UNICEF-lotteriet. Her snakker vi altså Norges første nettbaserte  veldedighetslotteri, som vil bidra til økte inntekter for UNICEF på en ny og innovativ måte. Jeg synes det er helt vidunderlig at det her skapes en ny inntektskilde for organisasjonen som gjør så ufattelig mye bra for barn i verden.

Veldedighetslotteri virker kanskje litt fremmed i Norge, selv om det på ingen måte er et nytt konsept internasjonalt. Det mest kjente eksempelet er kanskje Postkodelotteriet, som finnes i mange europeiske land. I 2016 bidro Postkodelotteriet i Nederland med over 340 millioner euro til veldedige organisasjoner og deres arbeid. Et annet eksempel her hjemmefra er Pantelotteriet, som gir overskuddet til Røde Kors. Og Pantelotteriet, folkens – det kjenner vi jo alle til. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sendt eller mottat snapchats som innebærer to trykk på Pantelotteri-knappen, og uansett om vi vinner eller ikke, vinner vi jo litt likevel – sånn siden overskuddet går til en veldedig organisasjon.

UNICEF-lotteriet er altså et helt nytt lotterikonsept i Norge, og tror dere ikke at hun derre bergenseren som nå sitter og taster i vei på tastaturet, skal til London på fredag for å (hold fast) lede live-trekningen direkte fra studio!? Med selveste Camilla Viken fra UNICEF Norge som gjest? Jeg er faktisk skikkelig nervøs, men satser på at dette blir bra. Jeg får rett og slett bare prøve å ta denne utfordringen på strak arm! Live-trekningen vil sendes på UNICEF-lotteriets Facebookside HER, klokken 19.00 på fredag norsk tid – jeg håper dere vil følge med på denne ♥

Nå er det nok mange av dere som har noen spørsmål omkring lotteriet, og som lurer på en del ting knyttet til dette splitter nye konseptet. Derfor tenker jeg at jeg går gjennom de viktigste punktene, og om jeg ikke skulle klare å få med meg alt i denne oversikten, finner dere svar på alt dere måtte lure på HER!

♥ Ved å kombinere tradisjonelt lotterispill med støtte til UNICEFs viktige arbeid verden over, er grunnlaget lagt for et lotteri som både føles godt og kan gjøre godt for alle involverte parter. Ved å spille er du med på å støtte arbeidet til UNICEF, og ditt valg av lykkesymbol er også med å formidle til UNICEF hvilken sak som engasjerer deg! Akkurat disse lykkesymbolene har jeg virkelig sansen for – de ni forskjellige lykkesymbolene som benyttes i anledning lotteriet, representerer nemlig noen av de mange formålene UNICEF støtter rundt om i verden.

For min del er det HJEM som engasjerer meg mest – at familier får den hjelpen de trenger slik at barn skal få et trygt og stabilt oppvekstmiljø. Etter å ha tilbragt tid i flere flykningleirer, har jeg virkelig fått føle på kroppen hvor forferdelig det er for både foreldre og barn, å leve under ekstremt dårlige kår. Å bo i et bittelite telt uten varmekilde på vinteren, eller overopphetet i solsteiken på sommeren, unner jeg ikke min verste fiende. INGEN fortjener å bo slik som dette!

UNICEF hjelper barn over hele verden til et bedre liv gjennom ulike prosjekter. Inntekter som samles inn gjennom lotteriet vil bidra til at disse prosjektene kan fortsette det viktige arbeidet de gjør, og til å utgjøre en enda større forskjell. Hvert barn fortjener et godt liv, og arbeidet UNICEF gjør er viktig i kampen for en bedre og mer rettferdig verden for fremtidige generasjoner.

♥ UNICEF-lotteriet kombinerer tradisjonelt lotterispill med støtte til gode formål for å kunne tilby et lotteri som både føles godt og kan gjøre godt for alle involverte parter. Som deltager i lotteriet får du muligheten til å vinne store pengepremier opptil 2.000.000 kroner, hver fredag. Deler av kupongprisen din vil gå til å bistå mottakere av UNICEFs hjelp verden rundt.

♥ UNICEF-lotteriet er et nytt, spennende og morsomt lotterikonsept med vinnerodds på hele 1 til 4. For å delta velger du fem tall og ett lykkesymbol – enkelt og greit!

Det skal selvfølgelig være gøy å delta i UNICEF-lotteriet, og deltagerne skal ha en god og trygg opplevelse med dette lotteriet. En viktig forutsetning for at UNICEF Norge skal kunne drive med – og få inntekter fra lotteri er at det ikke skaper spillavhengighet, og UNICEF tar ansvarlig spill og deltagernes sikkerhet svært alvorlig.

♥ Målet med UNICEF-lotteriet er at det skal bli en ny og viktig inntektskilde for organisasjonen, og det er derfor 50 prosent av prisen du betaler for en lotterikupong, etter premieutbetaling, går til UNICEFs arbeid. I den sammenhengen er det viktig å merke seg at UNICEF ikke bruker innsamlede midler på å drive lotteriet, og at de heller ikke har noen direkte kostnader med det. UNICEF tar derfor ingen økonomisk risiko med UNICEF-lotteriet. Det er Lottovate (UNICEF Norges partner) som drifter lotteriet, og Lottovate tar alle kostnader med UNICEF-lotteriet, som drift, utvikling, administrasjon og markedsføring.

♥ For å delta i UNICEF-lotteriet må du være minst 18 år gammel og bosatt i Norge, og du må identifisere deg og bekrefte alderen din med BankID. Din spilleopplevelse skal være givende, morsom og bekymringsfri, og de fantastiske menneskene bak dette konseptet vil gjøre sitt beste for at det skal skje.

♥ Inntektene fra UNICEF-lotteriet kommer i tillegg til deres andre inntekter, som innsamlede midler og gaver. Det brukes altså ingen innsamlede midler på lotteriet. Pengene skal brukes til UNICEFs arbeid for barn, og er en unik mulighet til å hjelpe enda flere enn de gjør i dag.

Phew – det ble jo en del info her, men det er jo så ufattelig viktig med god informasjon rundt dette som jeg er så heldig å få være en del av. Det viktigste er uansett å delta; enten man deltar ved å engasjere seg i UNICEFs arbeid, støtte deres kampanjer, eller å kjøpe en kupong i lotteriet. Det er takket være DIN hjelp at organisasjonen kan fortsette å gjøre en forskjell for barn i verden!


Jeg håper du følger meg på live-trekningen HER på fredag! Ønsk meg lykke til da, folkens – dette blir så spennende ♥ Kanskje er det DU som stikker av med hele potten? ♥

Varm klem fra meg til deg