Annonse

GMN

Hahaha, jeg må bare le. Høyt!

God morgen, kjære venner.. Helsiken for en dag – denne går i ett, og jeg har masse på agendaen. Jeg er egentlig på vei ut døren for et kjapt intervju med Nettavisen før jeg skal møte TV2 for litt filming til Bloggerne, men først må jeg dele noen bilder fra gårsdagens visitt hos God Morgen Norge. 

Espen, den deilige, morsomme og verdige vinneren av Årets Herreblogg, og jeg ble altså invitert til en liten prat i forbindelse med Vixen Blog Awards, og sammen skapte vi en sprudlende start på dagen. Denne mannen her, ass. Han er et fyrverkeri av de sjeldne, og i går startet vi band – la meg bare sitere Espen som skriver følgende på bloggen sin: 

«Kjeften til Kristin går selvsagt i ett, hun er bergenser og en patriot av både byen og hamburgere med masse ost, helst 5 skiver ost på en burger. Jeg lærte faktisk frøken Gjelsvik et par teorier rundt dette med kost og kaffeinntak når man er beruset, så will see! Hun elsker carbo, jeg elsker sunn mat.

Kristin er fin da, hadde tatt hu! Vi startet også et band sammen i dag, det har vi kalt ?The Gjelsvik sjekker inn på Hilton? Det ble en halv sang og vi la fra oss hele ideen, så nå skal vi heller finne på noe annent morsomt sammen.«

Altså.. Hahaha, jeg elsker Espen, og jeg elsker en god start på dagen hos God Morgen Norge. Alltid like kjekt å få komme på besøk!

Space Bubble Tee fra StyleConnection HER // Jeans fra Monki

Fikk dere med dere sendingen? Hvis ikke kan dere se den på TV2 Sumo HER, og skal jeg fortelle dere noe skikkelig kjekt? Alle vi i Bloggerne har fått lov til å dele ut et spesialtilbud som SUMO har laget kun til ære for dere, kjære lesere, så nå får de som registrerer seg HER prøve Sumo gratis i fjorten dager. Jeg vet at mange av dere har etterlyst hvor og hvordan man kan se Bloggerne om man ikke har TV2 Bliss, så her får dere altså svaret. HURRA! 

Alright, jeg må løpe! 

Nyt dagen, herligheter.. Det er freeeedaaaaaag ♥

SMASK

Annonse