GOD KVELD NORGE, TANKER OG 4-STJERNES MIDDAG

I dag har vi hatt besøk av to fine folk i God Kveld Norge, som har filmet litt og intervjuet oss begge to i forbindelse med graviditeten. Innslaget sendes om et par uker, så da får dere høre litt mer om våre tanker rundt det hele, i tillegg til at vi viser dere litt rundt i leiligheten.

Det er altfor tidlig å si at jeg har kommet i ammetåken, men akkurat nå er det litt tåkete og småcrazy alt ihop. Det er så mye tanker og følelser, og ikke minst mye å ta stilling til. Og jeg kjenner faktisk at jeg har en litt sånn ut-av-meg-selv-opplevelse, hvis det går an å si. Er dette liksom på ekte? Drømmer jeg? Er det virkelig min innboks som består av «gratulerer-med-baby-meldinger» ? Jeg kan i grunn ikke helt fatte det…

Jeg skal prøve å ordlegge meg bedre i et eget innlegg, og dele med dere hvordan jeg har det. Det er et vanvittig opplegg dette her – å gå fra frivillig barnløs til gravid i 7. måned. Og i tillegg oppleve så enormt mye kjærlighet fra alle hold. Det er i grunn litt vanskelig å forstå hva som foregår!

Nå ønsket jeg bare å titte innom for å si hei, og i tillegg informere dere som har spurt, om at min uke med 4-Stjernes Middag snurrer på TV-skjermen neste uke. Fra 28-31. januar! Jeg både gruer og gleder meg til å se, og håper dere er giret på å bli underholdt av den fine gjengen vår, hele fire dager på rad ♥

Indisk mat er på vei til meg fra Foodora, og etter maten er inntatt suser jeg nedover til Ingensteds. Det er jo duket for Dubai-debatt i dag, så dette skal bli ekstremt spennende. Sees vi der nede?