GOD MORGEN, BERGEN!

Bergen, du e meg en fin en!

Vi er på plass i den vakre byen mellom de 7 fjell, og nok en gang ble reisen fra flyplassen til sentrum med bybanen, en liten trip down memory lane. Jeg har vokst opp på Nesttun, og bybanen tar meg liksom gjennom ulike epoker i livet… Min første jobb på Lagunen Senter, ungdomsdisco på Skjold, og selvfølgelig byens beste pizza på Bella Napoli. De som vet, de vet, haha!

I går var vi invitert på middag hos min far og hans samboer – så utrolig koselig! Vi ser hverandre altfor sjelden, så det var virkelig godt å tilbringe litt kvalitetstid sammen. Etter middag dro vi direkte til Spisekroken for å møte gode venner, så dagen i går var fylt opp av hyggelig samvær med fine folk vi er glade i! Perfekt start på uken!

Jeg skal vise masse fine bilder litt senere, for nå må vi komme oss ut av døren og i møte med vårt flotte management. Solen skinner og livet er fint – dette blir en god dag!