Annonse

GOD MORGEN NORGE

Hallaisen, vakre venner ♥

Jeg har allerede vært våken i seks timer, og for min del startet dagen hos den flotte gjengen i God Morgen Norge. Jeg er så glad for at det blir tatt tak i galskapen, at dette er noe som blir tatt opp og tatt på alvor. Flere av dere har sett dokumentaren «Innafor» , som tar for seg intimkirurgi, og det er rett og slett skremmende at vi har kommet dit – at vi nå har begynt å normalisere plastisk kirurgi av våre mest intime soner. I dokumentaren får vi høre at den godt voksne mannlige kirurgen forteller oss at vi kan operere oss til et bedre selvbilde, og at en kirurg faktisk kan komme med slike usannheter og bastante uttalelser, er rett og slett helt forkastelig.

Som Tore Holte Follestad sier her i dagens innslag, nyter dagens kirurger godt av unge jenters usikkerhet. Her snakker vi rett og slett en kynisk utnyttelse av usikre jenter og kvinner, mens kirurgen sjæl smiler hele veien til banken. Dette er en svært alvorlig utvikling som må stoppes…

Ta gjerne en titt på innslaget under her ♥

Nå må jeg løpe i et møte, så da sees vi senere. Lisa styrer spakene i sjappa i dag, og dere er selvsagt hjertelig velkommen innom for en hyggelig handel ♥ Og til de av dere som lurer på hvor genseren min er fra, så finner dere den HER.

Jeg er veldig glad i dere, fininger!

Annonse